OTMIČARI SAVLADALI OCA , PA ODVELI MALIŠANE: Majka Kristina se oglasila, otkriveno gde su oteta deca

Novosti online

02. 01. 2024. u 23:29

KRISTINA Blok, vlasnica poznatog restorana i bogata naslednica, oglasila se nakon otmice njeno dvoje dece u Danskoj i priznala da su deca kod nje.

ОТМИЧАРИ САВЛАДАЛИ ОЦА , ПА ОДВЕЛИ МАЛИШАНЕ: Мајка Кристина се огласила, откривено где су отета деца

Foto: Profimedia

Deca su oteta dok su bila sa ocem Stefanom u jednom restoranu i čekala novogodišnji vatromet. Otmičari su oteli Klaru i Teodora i strpali ih u dva automobila. Gotovo 48 sati je trajala potraga za decom i u Danskoj i u Nemačkoj, pošto je poznato da su bivši supružnici vodili dugogodišnju bitku za starateljstvo.

Večeras se oglasila majka i rekla da su deca sa njom i da su dobro.

- Deca su dobro. Molim vas za razumevanje, neću davati više izjave, pogotovo zbog brige za dobrobit moje dece - navela je Kristina u saopštenju.

Podsetimo, otmica se dogodila 31. decembra oko ponoći u Gravenštajnu u Danskoj, dok je Stefan sa malom Klarom (13) i Teodorom (10) sedeo u kafiću "Cafeodora" i čekao novogodišnji vatromet.

Nekoliko muškaraca ušlo je u kafić i oborilo Stefana na zemlju, a potom su decu ubacili u vozila i nestali. Odmah je reagovala danska policija koja je otpočela potragu, a već oko 1 sat iza ponoći su kontaktirali i nemačke kolege, zbog sumnje da su otmičari krenuli da napuste zemlju.

Zbog istorije dvoje supružnika, policija je ubrzo posumnjala da su deca odvedena kod majke. U ovom trenutku nema potvrde policije da je Kristina organizovala otmicu dece.

Podsetimo, ona i Stefan su u braku dobili četvoro dece. Iako je tokom razvoda dodeljeno zajedničko starateljstvo, Stefan je pre nekoliko godina zadržao troje dece kod sebe, pod izgovorom da ih majka fizički zlostavlja. Usledile su brojne sudske parnice, a Kristini, iako je imala rešenje suda, Stefan nije dozvoljavao da viđa decu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - "POLICIJA, RUKE NA LEĐA": Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)