PREBACIVANjE američkih lovaca F-16 Ukrajini moglo bi da potraje nekoliko meseci, rekao je američki državni sekretar Entoni Blinken u intervjuu za Si-En-En.

šetač

23.07.2023. 18:41

Ne znam kako im ne dosadi stalno pričati o F-16 kao svemirskom brodu i smišljati nebulozne izgovore zašto ih još nisu isporučili.Jasno je kao dan da F-16 nije čarobni štapić kao što nisu ni Leopardi,Abramsi i ostalo zapadno naoružanje pa će to samo od sebe natjerati Rusiju na kapitulaciju.Čista glupost,Rusiju su dovelu u situaciju da ona više nema gdje da se povuče,a to je opasna igra ako nuklearnu silu dovedete u takvu poziciju.

asterix

23.07.2023. 19:57

Sve Ruske takozvane crvene linije su predjene i Ruski odgovor je da ce oni odgovoriti na to ali u sustini nista se nije desilo jer oni nemaju odgovora na to .Nazlost nisu u stanju da pogode nesto vazno .Amerikanci su objavili kako su Ukrajinci napravili svoj PVO sistem .Kako se te fabrike mostovi energtska infrastruktura ne unistava ,Ukrajinci po Krimu rasturaju baze i skladista .Ako misle dobiti rat samo vodjenjem borbi na frontu onda im je bolje neka podviju rep i povuku se . Rat se dobija unistavanjem logistike a tu Rusi nemaju snagu niti uredjaje da bi mogli nesto ozbiljnije i preciznije da pogode .