RAZJARENI MILIJARDERI: Kako će izgledati tuča vlasnika Tvitera i Fejsbuka

Novosti online

02. 07. 2023. u 23:13

VLASNIK Tvitera, 51-godišnji Ilon Mask i prvi čovek Mete 39-godišnji Mark Zakerberg, objavili su na svojim društvenim mrežama da su spremni da se potuku u sportskom oktagonu.

РАЗЈАРЕНИ МИЛИЈАРДЕРИ: Како ће изгледати туча власника Твитера и Фејсбука

Foto: Profimedia

Mask je veći od Zakerberga, ali šef Mete trenira džiu-džicu i osvojio je zlato i srebro na turniru borilačkih veština u maju.

      Mask                         Zakerberg

188 cm      Visina    175 cm

85-88 kg     težina     70-75 kg

52       godine     39

   Pretorija     mesto rođenja    Vajt-Plejns

(JAR)              država          (SAD)

Ilon Mask je vlasnik kompanija Tesla, Spejs iks, Tviter, a njegova imovina se procenjuje na 230 milijardi dolara. Od borilačkih veština trenirao je tekvondo, karate i džiu-džicu.

Mark Zakerberg je vlasnik kompanije Meta, sa imovinom vrednom 105 milijardi dolara. Od borilačkih veština trenira džiu-džicu, bio je sparing partner profesionalnim borcima i pobednik Silicijumske doline u brazilskom džiu-džicu.

sputnikportal.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!