RUSIJA će kažnjavati za reči ukrajinskih političara o želji da se „ubijaju Rusi”, Rusima se ne sme pretiti ubistvima, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov za televiziju „Rusija 1“.

walter pravicek

18.06.2023. 15:04

Inteligentan,ozbiljan,školovan političar NIKADA ne POZIVA na ubistvo neprijatelja.NIKADA1A Podoljak očito od napisanoga nije.

Jovana

18.06.2023. 16:17

@Milovan - Oni ne mogu biti drugaciji,oni ostaju nacisti,nemilosrdne ubice Otvoreno pricaju o mrznji,nikada ne treba da udju u evropsku zajednicu! Ovi evropljani bar glume da su demokrate,da cene kulturu,a ukrajinci otvoreno pljuju na Ruse i mrze iz dna duse

Slobodne

18.06.2023. 16:35

A šta po vaše treba da rade sa zločinčkim okupatorom?Ukraina ima pravo da na bilo koji način uništi Ruske zločince.SMRT OKUPATORU,SLOBODA UKRAINI.

Jovana

18.06.2023. 18:42

@Slobodne - Po mom,Ukrajina treba da bude NEUTRALNA,da ste to bili,Rusi vam ne bi nista uradili! Ali vi ste hteli sa zapadom da unistite Rusiju,e pa nece moci! S druge strane zao mi je ljudi koji ginu na obe strane,na radost amerikanaca. To je istina,oni moraju da profitiraju iz svih ratova koje pokrecu . Njima je profit i bogacenje najvazniji,zgazice ceo svet samo da oni imaju. Briga ih za ukrajince i ruse

buki

19.06.2023. 08:15

@Slobodne - Čak da su Rusi zaista okupatori kako kažeš, a nisu, nego su prinuđeni da štite ruske građane koje nacisti od 2014 nemilosrdno ubijaju, i tada bi možda bilo normalno da se poziva na ubistvo ruskih vojnika koji su ih ''okupirali'', ali Ukrajinci pozivaju na ubistvo svih Rusa, čak i dece u majčinom stomaku, ruskih sportista, svih Rusa na planeti, a to rade i ukrajinska deca zadojena mržnjom prema svemu Ruskom znatno pre nego što je prvi ruski vojnik kročio na tlo Ukrajine. Ako to nije nacizam, navedi šta je bliže nacizmu od ovakvog ponašanja ukrajinskih bolesnih umova. Da li si čuo kako govore ruska deca, iako 8 godina gledaju smrti u oči i kako im ginu drugovi u ukrajinskom bombardovanju njihovih domova? Bez obzira na strahotu u kojoj žive oni samo žele mir i nikada nijedno rusko dete nije poželelo smrt za ukrajinsku decu. Oni su budućnost čovečanstva, a ne zatrovani umovi malih ukrajinaca.

Rašo

19.06.2023. 10:46

Хазарима који сада господаре бившом Украјином је дато да говоре оно што западњаци мисле а неће да кажу.