PODOLJAKU STIGAO ODGOVOR IZ KREMLJA: Kažnjavaćemo one koji pozivaju na ubistvo Rusa

Novosti onlajn

18. 06. 2023. u 14:47

RUSIJA će kažnjavati za reči ukrajinskih političara o želji da se „ubijaju Rusi”, Rusima se ne sme pretiti ubistvima, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov za televiziju „Rusija 1“.

ПОДОЉАКУ СТИГАО ОДГОВОР ИЗ КРЕМЉА: Кажњаваћемо оне који позивају на убиство Руса

Foto Tanjug/AP

- Tako govore naši neprijatelji i mi moramo da se protiv njih borimo. Ne sme se Rusima pretiti ubistvima. Rusi moraju za to da kažnjavaju i to ćemo i raditi - rekao je Peskov, komentarišući izjave savetnika šefa kabineta ukrajinskog predsednika Mihaila Podoljaka i drugih ukrajinskih političara o pozivima na ubijanje Rusa.

Peskov je podsetio da Podoljak nije pionir u pogledu ovakvih izjava.

- I načelnik vojne obaveštajne službe i članovi Saveta bezbednosti Ukrajine više puta su govorili o želji da se ubije što više Rusa. Prvo, naravno, veoma bih želeo da ovakve izjave dobiju bar neku ocenu u inostranstvu - dodao je Peskov.

Poslanici u tim zemljama treba da shvate kome šalju pomoć, naglasio je on.

- Oni šalju pomoć de fakto ubicama. Odnosno ljudima koji izjavljuju o svojim namerama da ubijaju - objasnio je Peskov.

Ranije je Podoljak izjavio da je u planu Kijeva maksimalno uništavanje Rusa.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: 

ZAJEDNIČKE PATROLE: Ruska i kineska avijacija osam sati iznad azijsko-pacifičkog regiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (9)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!