ŠEF paravojne plaćeničke organizacije Vagner Jevgenij Prigožin ponudio se ukrajinskoj vladi da joj otkrije položaje ruskih trupa, objavio je u nedelju američki dnevnik Vašington post, pozivajući se na procurila dokumenta američke obaveštajne službe.

veki

15.05.2023. 10:47

Do ovih ukrajinaca ne može da dopre saznanje da su topovsko meso, i podanici engleske krune, koji kad se svedu na statističku grešku posle pirove pobede, biće jednim udarcem zgaženi od istih tih engleza. Njima je bog oduzeo pamet. A mogli su sa Rusijom da žive lepo i da im ništa ne fali. Zapadna ideologija im je do te mere isprala mozak da teško da mogu da shvate gde se nalaze, što ukazuje da su englezi dosta dugo njih držali kao koloniju i ispirali mozak i uzurpirali njihovu vojnu strukturu, gde su inflitrirali svoje ljude, i sad obezglavljeni i nenauružani jurišaju u smrt.

Jovana

15.05.2023. 10:54

Amerčki klasik - lažna vest (fake news)! Ponudiš ukr. tako strateški važan podatak, a oni to odbiju. Nema potrebe da nam pomažete, naći ćemo ih sami! Smejurija nedozrelog zapada, a jasno se vidi šta je pozadina ovakvih izmišljenih vesti...

Maja

15.05.2023. 11:07

Pazi da ne,u ovo ne veruje ni onaj sto je ovo smislio a kamo li neki obici ljudi koji malo razmisljaju svojom glavom...ponestalo im maste pa hajde da lupamo sta bilo

Xajgyk

15.05.2023. 11:18

Као да не знамо да је ово покушај продубљивања унутрашњих сукоба у руским редовима.

buki

15.05.2023. 14:12

@Xajgyk - Mi znamo, jer su sve ono što planiraju Rusima najpre primenili na Srbima, ali da li i Rusi tako dobro znaju sve ove Zapadne zločinačke trikove?

Bojan

15.05.2023. 11:25

Стварно јефтина и крајње неинтелигента пропаганда. Има на неким (за)купљеним порталима и да су Украјинци оборили, између свега осталог, и Су 35. Па и лаици знају да тај ваздухоплов лети ван домета украјинске ПВО, какве потребе има да им улази у домет? Али, да шкрипи код Руса -- шкрипи и нимало није добро што се толико и на такав начин оглашава њихова верзија Аркана.

Prevaranti

15.05.2023. 11:42

Koji su ovo mozgovi. Pa sa ovakvim kadrovima, koji smišljaju ovakve gluposti ameri nemaju perspektivu. Računaju na debile koje stvaraju svojim sistemima obrazovanja i lekovima ali ti debili koju su dve brojniji nemaju nikakvog značaja. Sledeća vest je verovatno da Putin molio Šolca da ga izvuče iz ovog sranja. Hahaha

Milovan

15.05.2023. 12:32

I ukrainci odbili da I'm ovaj otkrije polozaje Rusa. Pa ovo ameri nemaju ni master ni mozga.Ili misle da su svi ludi pa CE netko poverovati u ovu glupost. Pa ukrainci bi debelo platili za takva obavestenja. Ludi ameri.

Aleksandar

15.05.2023. 12:35

Kad to pise Vasington post na osnovu njihovih podmetnutih tj. "procurelih dokumenata" mora da je "istina"...Moramo takodje uzeti u obzir da je istina u Americi i ostatku "zapadne civilizacije" odavno umrla!

walter pravicek

15.05.2023. 15:41

Sadašnji šef PRIGOŠIN Vagner grupe vojnika,lični prijatelj gospodina pukovnika Putina,bivši zatvorenik,pa ugostitelj i još BIZNISMEN NIKADA NEBI IZDAO SVOJ NAROD RUSE!ON PORED DRUGIH PLATIŠA FINANCIRA SA SVOJOM ZARADOM OVU VOJSKU PLAČENIKA!Ono napisano jeste fake njus,i PROPAGANDA,da nešto pišu.NIKAKVOG bekstva ruskih vojnika,niti Vagnerovca.Još u santimetrima se meri Bahmut sa Ukrajinskim vojnicima i AZOVcima,a Vagner vojnici mogu srušiti još ono što rušeno nije.Sa lakočom.A pitanje ostaje aktuelno:dali AZOVci opet isto rade kao u Mariupolju,gde su imali štit civila,kojima su pre sve pokrali,te njih držali kao zaštitu?

walter pravicek

26.06.2023. 03:14

Prigožin je za vojsku Ruske federacije postao UZNIMIRUJUČI ELEMENT!Kažu,da je Ukrajincima izdao punktove,gde se nalaze vojnici Rusi i Čečeni!,On kaže,da su Rusi sa helikopterom raketirali njegove plačenike.On je sa plačenicima Vagner prisutan u Dombasu od 2014 godine.Obavljaju PRLJAVE poslove,koje Ruska Armija (zbog ljudski prava )ne smije.I tako Prigožinu porasla krila,do dana,kada bi se razračunao sa vrhom Ruske vojske.On bez vojne Akademije bi sa Generalima htio biti jednak,ali naobrazbe nikakve nema.Ili je sve blef,pa se čini,da je Belorusija samo tačka za put u Argentinu ili drugo državo u EKSIL.A eksil znaži PRISILNO ŽIVJETI VAN DOMOVINE.A NETKO nama na debelo laže!