PREDSEDAVAJUĆI Vojnog komiteta NATO Rob Bauer izjavio je danas da će rat u Ukrajini sve više postati bitka između velikog broja loše obučenih ruskih trupa sa zastarelom opremom i manjih ukrajinskih snaga koje imaju bolje zapadno naoružanje.

Komentari (10)

uzas

10.05.2023. 20:44

Jos jedan,nabedjeni debil,cita lekciju. Alo. Pa Rusi jos nisu,ni 20% svog naorucanja uveli u akciju. Ako bi ratovali,kao sto vi kukavice ratujete,bombardujete i unistavate sve zivo,oni bi odavno vec bili u Poljskoj. Ali,oni cuvaju narod,za razliku od tebe debilu!!!! A kada dozivite jos jednu sramotu,jos jedan u nizu poraz,sve vas treba pohapsiti,i suditi. I ove budale iz Evrope.

Veteran

10.05.2023. 21:09

Pred nama je videcemo dali je ovaj nasminkani oficir bez ratnog iskustva u pravu ili samo sokoli ukrajince i opravdava slanje naoruzanja bez uspeha

Nenad

10.05.2023. 21:10

Kada bi buzdovan znao nesto o T55 bio bi uplasen. Ali posto Rusi jos od juna nemaju ni municiju ni lebac i zimske gace...onda i ovo prolazi na zapadu. Definicija propagande je da je ona za IDIOTE. T55 jedini nema elektroniku i ima kompletnu zastitu od nuklearnog udara. Za neupucene. Pritom, moze posredno da gadja do 14 km. Izuzetno precizan top kalibra 105 mm..

Zoki

10.05.2023. 21:40

Ovaj slepac ili je toliko glup ili neupućen.Pa nama nista nisu mogli 72 dana a prica kako Rusi imaju zastarelo naoružanje a oni kao savremeno.Pa vidi se koliko im je savremeno.

Adam

10.05.2023. 21:54

Ovo je neverovatno bulaznjenje. Prvo, Rusi unistavaju oruzje, opremu, municiju i gorivo pre nego li se i pojavi na frontu. Vecina raketnih napada u zadnjih nekoliko dana je odradjena po dubini kada su Ukrajinci poceli da grupisu svoje razbacane snage u udarne grupe. To je dovelo do toga da USA i Britanija izjave da kontra napad mozda i ne uspe. Dalje Rusi su mobilisali izmedju pola i milion ljudi i obucavaju ih vec preko 6 meseci. Ni 50% nije na frontu, i dalje su u kampovima za obuku, tako da izjava o neobucenosti ne drzi vodu. To sto se salju T-55 na front nista ne znaci. Vec je bilo nebrojno T72 na frontu, odredjena kolicina T90 a upravo je poslato preko 100 komada novih T90. Problem za Ukrajince je sto Rusi sve vise koriste savremenija stredstva kao klizece bombe.

Amarcord

10.05.2023. 22:12

Не знам где је овај видео и један Т-54 код Руске војске, напротив Т-80 и Т-90 су много чешћи и од по неког Т-72 ( модернизованих верзија). Овај лупа по систему "што је баби мило..."

Kursula

10.05.2023. 22:22

Старе тенкове Т-54 и Т-55 су реконструисани да се користе као роботи, без посаде, за уништавање ваших леопарда и абрамса. Ионако су били за старо гвожђе. Руси чувају за вас, натовце, новије тенкове, Т-90 и Армат. Укључили су одређени број комада да би уочили евентуалне недостатке у стварним ратним условима. А, ви сте послали старе канте украјинцима и то зовете савремено наоружање? То што радите украјинцима, слободни свет вам неће никад опростити!

BOGDAN

17.06.2023. 09:29

TAKO JE MLADI RUSKI VOJNICI OBUCAVAJU SE I USAVRSAVAJU NJIHOVE VESTINE SA ZASTARELO ORUZJE DOK SVE STO JE NOVO I SAVREMENO PUTIN CUVA U POZADINU KADA BUDE POTREBNO DA VAMA JEBE MAJKU VASU ZLOCINACKU I TO JE TO.SAMO SANAJ MAJKU TI TI JEBEM NACISTICKU.U NATO ALIJANSE POSTOJE SAMO DVE STRUJE JEDNA JE GERMANSKO NACISTICKA A DRUGA JE AMERICKO ZIDOVSKA STRUJA KOIJI ZA SAD RADE NA ZAJEDNICKE PLANOVE KAKO DA PORAZE RUSKI NAROD I OKUPIRAJU RUSKU DRZAVU I PRETVORE U SVOJU KOLONIJU.BOZE HVALA JOSIFU STALINU KOJI JE NA VREME PROCITAO ZAPADNE ZLOCINCE UDRUZENE ZIDOVE I NACISTE I NA VREME JE RUSKU DRZAVU NAORUZAO NUKLEARNE ODBRANE I SPASIJO RUSKI NAROD I RUSKE DRZAVE OD OKUPACIJE RUSKE DRZAVE OD ZAPADNE KOLONIZATORE I OSVAJACE.