POTPREDSEDNIK poljske vlade Petar Glinski optužio je poljsku opoziciju i „pola Evrope” da žele da unaprede odnose sa Rusijom i okončaju sukob u Ukrajini „što je pre moguće”.

Duško

02.05.2023. 13:42

Sad su uvideli šta znači jevtin enrgent, najvažniji od pet elemenata koji određuju cenu bilo kog proizvoda. Niža cena energije veća zarada. Ima li to još neko ?

walter pravicek

26.06.2023. 03:43

POLJSKI PODPREDSENIK OBTUŽIO POLA EUROPE?Pa ništa novo,jer mi žitelji imamo veče iznose za platiti na uplatnicama,mrzimo Ursulu sa njenim komisarima,SVE ZBOG NJENIH BOLESNIH IDEJA O SANKCIJAMA RUSIJI,KOJE SADA ŠTETE NAMA!Zelenskog slugu Amera,te Jevreja,koji hoče uništiti Ukrajinu,samo,da zaradi na švercu,jer više komedijaš u Rusiji nije.U Rusiji sam bio tri(3)puta.Prosjaka na ulicama nisam vidio,niti starih veterana,koji bi spavali bezkučnici na ulicama u kartonskim kutijama,,kako je to u Ameriki.Usluge svuda tačne,brze,hrana odlična,za naše penzije život bi bio u Rusiji odličan.O Ukrajini smo znali,da su imali želju,da se OSAMOSTALI,kao Slovenija i Hrvatska od Jugoslavije,ali uspeli su samostalno tek,kada je bio razpad Sovjetskog Saveza.u 1990 godini.Ali putovali su iznimno rijetki Slovenci u Ukrajinu.Sirotinjska Slavenska država smo mi njih nazivali.