NAJTEŽE SUOČAVANJE SA KRALJICOM: Princa Harija očekuje neprijatan susret sa Kamilom

Tanjug

17. 04. 2023. u 15:17

BRITANSKI Tajms piše da će princu Hariju, uz sve neizbežno neprijatne susrete koji će verovatno obeležiti ceremoniju krunisanja, najteže biti suočavanje sa kraljicom Kamilom.

НАЈТЕЖЕ СУОЧАВАЊЕ СА КРАЉИЦОМ: Принца Харија очекује непријатан сусрет са Камилом

Foto: Tanjug AP

Kako podseća britanski list, izvori bliski Kamili nedavno su otkrili da ju je "povredio" bes zbog Harijevih memoara "Sper", u kojima je predstavljena kao "spletkarska samopromoterka" koja je žrtvovala ranjivog princa "na ličnom PR oltaru".

Hari je zatim tokom promotivnog TV intervjua Kamilu opisao kao "opasnu" i "zlikovca", kao i osobu koja "gazi preko leševa" zbog lične ambicije.

Prema istim izvorima, Kamila je u kraljevskim krugovima poznata kao "čelična šefica" i nije omiljena u britanskoj javnosti. Kada je upitana za razlog zašto se Kamila nikada nije požalila ili reagovala na nemilosrdne javne kritike, njena bliska prijateljica Lejdi Lensdaun je rekla da je Kamila otporna jer je odgajana sa izuzetnim osećajem dužnosti da se ne žali na teškoće i da uvek nastavlja dalje.

Foto: Tanjug/AP

Imajući to u vidu, Tajms piše da bi, u pokušaju da probije led, u njenom stilu bilo da pita Harija - "Pročitao si neku dobru knjigu u poslednje vreme?", "Ima li nešto vredno gledanja na Netfliksu?".

Iako kralj Čarls smatra da je Harijeva knjiga prešla "crvenu liniju", Kamilin stav prema memoarima "Sper" je, prema Ledi Lensdaun, "ne dizati prašinu i stvari će se smiriti".  

Zbog svega toga, zaključuje se u komentaru, Hari ima razloga da bude "prestravljen" zbog predstojećeg susreta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!