ZELENSKI IZ LONDONA STIŽE U PARIZ: Uskoro sastanak sa Makronom i Šolcom u Jelisejskoj palati

Đ.G.

08. 02. 2023. u 21:29

VOLODIMIR Zelenski je napustio London, gde se sastao sa britanskim premijerom Rišijem Sunakom, i uputio se ka Parizu, gde bi uskoro trebalo da sleti na aerodrom Orli, piše Gardijan .

ЗЕЛЕНСКИ ИЗ ЛОНДОНА СТИЖЕ У ПАРИЗ: Ускоро састанак са Макроном и Шолцом у Јелисејској палати

Printskrin/Youtube/Ofіs Prezidenta Ukraїni

Prema pisanju lista, očekuje se fotografisanje na aerodromu u Parizu, nakon čega će Zelenski biti odveden u Jelisejsku palatu, gde će učestvovati na večeri sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom .

Zelenski je doputovao u Veliku Britaniju u sredu . On je govorio pred britanskim parlamentom, nakon čega je otišao u Bakingemsku palatu na audijenciju kod kralja Čarlsa Trećeg, a posetio je i kamp u kome se obučava ukrajinska vojska - prenela je RIA.

BONUS VIDEO: SPAŠENA POSLE 40 SATI U RUŠEVINAMA - Spasioci u Salkinu u Siriji izvlače iscrpljenu devojčicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (7)

RASTUĆE PRETNJE SA BLISKOG ISTOKA: Razgovori iza zatvorenih vrata sa neviđenim merama bezbednosti, napetost zbog eskalacije