BIVŠI direktor „Roskosmosa“ i rukovodilac specijalnog odreda vojnih savetnika „Carski vukovi“ Dmitrij Rogozin, koji je ranjen u Donbasu, poslao je fragment granate koji su mu lekari izvukli iz vrata francuskom ambasadoru u Rusiji Pjeru Leviju, a Sputnjik je imao uvid u propratno pismo.

BOLJE BI BILO DA MU JE POSLAO SARMAT

04.01.2023. 10:38

Zaboravili francuzi ko ih je oslobodio nacizma, kad ih je Hico pregazio i za 6 dana okupirao Pariz, tad im amera nigde nije bilo da im pomognu. Najveci teret u pobedi nad nacizmom je snosio SSSR, koji je dao 27.000.000 zrtava od toga 90% rusi, bez kojih se nikad ne bi oslobodili nacizma, jer su ameri usli u rat samo iz interesa, a to se pokazalo u ovih 80 godina posle zavrsetka drugog svetskog rata. Ameri su (kako sam rekao) usli u rat iz interesa, i pokupili sve (prezivele) Hitlerove naucnike, koji su im dali ogromnu pomoc u naoruzanju i organizovanju tajnih sluzbi, medju kojima CIA i FBI, sve dela Hicinih strucnjaka.

Duško

04.01.2023. 13:12

Nisam političar, ali čitam i gledam trezveno, realist. Ako je plan Napoleona i Hitlera bio da opljačka ,opustoši i pokori Rusiju, unapred darujući rusku zemlju "Vonovima", a rusko pravoslavni narod pretvori unapred u kmetstvo- i danas je cilj Zapada jasan, ko dan. Bez posedovanja Rusije Zapadu nema opstanka ni života.

MiR

04.01.2023. 13:54

Hvala Bogu da ste preziveli. Nemaju satanisti ni savesti ni sazaljenja, Makron je jedan od njih. Vi treba bolje da se cuvate a pre svega da pronadjete i likvidirate izdajnike u sopstvenim redovima.

Bojan

04.01.2023. 14:07

U ovo vreme laži, licemerja najgore vrste, diplomatskih oblandi (pa rekoh već, laži), jedno iskreno obraćanje onog ko treba onom kome treba. Rogozinu ovakve reči neće pomoći u karijeri, ali neka ih je rekao. Tako govori važan predstavnik sile pobednice nekim malim ljudima koji brukaju svoje velike zemlje. Rogozinu želim potpun oporavak, žalim za njegovim saborcima, žalim za svakim Slovenom koji je postradao na bilo kojoj strani u ovoj velikoj nesreći za sve nas. Francuskoj koju volim želim novog De Gola, novog Voltera, novog Dekarta.

miro

04.01.2023. 14:08

svakim danom ovaj novokomponovani fašista je sve jadniji i bedniji dodvorivanjem OIT-ima,Englezima,Švabama.Francuska svakim danom tone sve dublje i dublje.

liberat

04.01.2023. 15:03

Živela Rusija i da večno živi ruski narod!!! Zapad je glavno zlo današnjice sveta. Potrošili su na stotine i stotine milijardi dolara, a to je dokaz kako njima nije do pravednog sveta i pravedne raspodele bogatstva...

Mama

04.01.2023. 18:03

E tako se razgovara sa bezkicmenjacima koji su lideri zapadnog sveta. Nadam se da ce i Rusi otvoritirecimoHarkovski sud za ratne zlocine Zapada i Ukrajine!

Mama

04.01.2023. 18:03

E tako se razgovara sa bezkicmenjacima koji su lideri zapadnog sveta. Nadam se da ce i Rusi otvoritirecimoHarkovski sud za ratne zlocine Zapada i Ukrajine!