BIVŠEM predsedniku Iraka Sadamu Huseinu je rečeno - „Predsednik Buš šalje pozdrave“ - pošto su ga uhvatile američke snage. Irački diktator je bio u bekstvu devet meseci kada ga je elitni tim pronašao bradatog i iznemoglog u njegovoj podzemnoj jazbini.

Nevinog coveka

03.01.2023. 02:57

Dzelati I ubice uhvatili Huseina koji je Irak doveo do napredne i kulturne drzave.Svi su ziveli dobro,Husein je stitio sve bez obzira kosu,skolovan narod am we rikanci su I'm bili duzni 143 milijarde dollara,i tuje bio razlog da ga napadnu da nebi vratili pare isto sa Libijom kojoj su dugovali $ 240 milijardi.Nek se shame ako imaju obraza u sta sumnjam.

Radovan 5

03.01.2023. 07:46

Lako je vama, kada je sam gospod Bog vas fašiste( ČETVRTI RAJH) ovlastio da idete po planeti Zemlji i da vi određujete ko je podoban a ko nije.Evo primer ovaj fini gospodin političar,generalisimus,vojskovođa,glasnik mira,budući nobelovac VLADIMIR (z) ELENSKI.Ma kakav Miloević,Sadam Husein,Moamer elGadafi,......

micko

03.01.2023. 08:05

I ovo za nikoga sa zapad nije bila okupacija, pljačka, ubijanje, rušenje kritične civilne infrastrukture, ubijanje civila, ubijanje dece .... ????? I niko od naših zagovarača zapadnog pogleda na svet u ukrajini nije digao glas protiv ameroengleske agresije i pljačke koja i dan danas traje ????

Mama

03.01.2023. 08:38

Sadam je ubijen samo da bi SAD ukrao iracku naftu i niko nije odgovarao za tolike lazi ubistva i kradje!!! Amerikabci treba kompletno da odgovaraju za sva zlodela sledecih hiljadu godina!!!

NACISTICKO IZIVLJAVANJE NAD NEJACIM DRZAVAMA

03.01.2023. 14:19

DODJI DASO U MOSKVU, DA PRENESES BAJDENOVE POZDRAVE GOSPODINU PUTINU, lako je bilo vrist agresiju protiv Srbije (Jugoslavije) Iraka, Avganistana, Libije, Sirije i jos na desetine nejacih drzava na koje ste izvrsili nacisticku agresiju. Nego, ja bi upitao "elitnog" penzionera: JEL BUS DOBIO POZDRAVE 11.09.2001. GODINE?