ZAPALJIVA IZJAVA MEDVEDEVA: "Nema povratka - Ne treba da nas plaše penzionisani NATO idioti"

Novosti online

22. 09. 2022. u 11:45

ZAMENIK predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev rekao je da "penzionisani idioti" ne treba da plaše Rusiju pričama o udaru NATO-a na Krim.

ЗАПАЉИВА ИЗЈАВА МЕДВЕДЕВА: Нема повратка - Не треба да нас плаше пензионисани НАТО идиоти

Foto: AP Photo / RIA Novosti Kremlin, Mikhail Klimentyev, Presidential Press Service

- Ne treba da nas plaše razni penzionisani idioti sa generalskim prugama pričama o NATO udaru na Krim. Garantovano je da će Hiperzvuk mnogo brže dostići ciljeve u Evropi i SAD - napisao je Medvedev na Telegramu, a prenosi "TASS".


Medvedev je dodao i da zapadni establišment, kao i svi građani zemalja NATO-a treba da shvate "da je Rusija sama izabrala svoj put".

- Nema povratka - zaključio je Medvedev.


Podsetimo, njegova izjava odnosi se na reči predsednika Putina koji je u jučerašnjem obraćanju medijima izjavio da "pojedini neodgovorni političari na Zapadu ne samo da govore o planovima da organizuju isporuke ofanzivnog naoružanja dalekog dometa Ukrajini, već i sistema koji omogućavaju da se napadne Krim i drugi regioni Rusije".


Takođe, Putin je rekao da će, ukoliko bude ugrožen teritorijalni integritet Rusije, biti upotrebljena "sva raspoloživa sredstva".

BONUS VIDEO: Ruska moć na vojnoj vežbi "Vostok 2022"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

VIŠEGODIŠNJA TRADICIJA SE NASTAVILA: Školska slava i Dan solidarnosti obeleženi novom posetom Meridianbeta Kosovu i Metohiji (FOTO)