PUTIN SE NEĆE PREDATI: Vučić o govoru predsednika Ruske Federacije - Ovo će da oteža Zapadu

Novosti online

21. 09. 2022. u 20:50

U OBRAĆANjU javnosti, uoči zasedanja Skupštine Ujedinjenih nacija, Aleksandar Vučić se osvrnuo i na reči predsednika Ruske Federacije.

ПУТИН СЕ НЕЋЕ ПРЕДАТИ:  Вучић о говору председника Руске Федерације - Ово ће да отежа Западу

Foto: Instagram

O Putinovom govoru predsednik je rekao da je jasno da se ruski predsednik neće predati, uprkos napredovanju ukrajinske vojske.

- Jasno je da će Putin da se bori, i da se neće predati. Jasno je i da su ukrajinski vojnici bili daleko daleko brojčano nadmoćniji. Pet ili šest prema jedan. Gotovo nikakvu šansu ruski vojnici nisu imali, i zato pretpostavljam da je doneo odluku o delimičnoj mobilizaciji. To će Zapadu otežati, a što se Srbije tiče svaki dan će biti sve teži i teži. Juče sam imao sastanak ovde, i po pola sastanka je bilo reči o Srbiji a nije bilo pomenuto ime. Ja sam rekao: "U redu, ali recite tačno šta mislite, mogli ste u jednoj reči da nam saopštite" - otkrio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (40)

PREDSEDNIK VUČIĆ NA POLIGONU PEŠTER: Održana velika vojna vežba Vihor 2024 (VIDEO)