ZVANIČNIK PENTAGONA POTVRDIO: Napad Rusije na ukrajinsku bazu izveden krstarećim raketama

Tanjug

14. 03. 2022. u 18:11

RUSIJA je izvela napad na veliku ukrajinsku bazu koristeći krstareće rakete koje su bombarderi dugog dometa ispalili iz ruskog vazdušnog prostora, izjavio je danas visoki zvaničnik američke odbrane.

ЗВАНИЧНИК ПЕНТАГОНА ПОТВРДИО: Напад Русије на украјинску базу изведен крстарећим ракетама

Foto: Printskrin

Zvaničnik, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da jučerašnji napad na Međunarodni centar za mir i bezbednost Javoriv u blizini granice sa Poljskom, članicom NATO, neće uticati na napore Zapada u snabdevanju Ukrajine, preneo je Rojters.

Zvaničnik je rekao da u bazi nema američkih vojnika, osoba koje rade po ugovoru niti civilnih vladinih radnika.

BONUS VIDEO - OSLOBOĐENjE JE BLIZU: Žestoke borbe u Mariupolju, Rusi uništavaju nacističke jedinice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!