DVOSTRUKA AKCIJA SPASAVANJA: Tinejdžer se popeo na drvo da spasi mačku, pa morali da izbavljaju i njega (FOTO)

Novosti online

10. 03. 2022. u 00:45

VATROGASCI u Indijanapolisu pozvani su kako bi spasili tinejdžera koji se u subotu zaglavio na drvetu pokušavajući da spasi mačku.

ДВОСТРУКА АКЦИЈА СПАСАВАЊА: Тинејџер се попео на дрво да спаси мачку, па морали да избављају и њега (ФОТО)

Foto: Tviter/ Indianapolis Fire Department

Sedamnaestogodišnji Oven hteo je da učini dobro delo i spasi životinju nakon što ju je primetio na drvetu na visini od oko 10 metara. Ipak, nakon što se popeo na drvo, Oven se zaglavio i vatrogasci su morali da ga spasu uz pomoć konopaca.

- Oven nije imao problema pri penjanju na drvo, ali njegova pozicija mu nije dozvoljavala da jednako lako siđe sa njega. Spasilačke ekipe nisu mogle da postave merdevine jer je zemlja bila premekana da bi izdržala težinu vozila, a da se ono ne zaglavi - rekli su iz vatrogasne službe.

Vatrogascima je bilo potrebno oko sat vremena da Ovena spuste na bezbedno. Lekari su ustanovili da je Oven sasvim u redu i da ima svega nekoliko ogrebotina. U međuvremenu, mače je ostalo na drvetu, uprkos trudu vatrogasaca.

- Mačka kao da je uživala u posmatranju kompletne gužve, a nimalo se nije potrudila sa siđe sa drveta - dodali su iz vatrogasne službe. Ipak, ljudi su komentarisali da je moglo da se desi da se mačka "zamrzla od straha".

Portparolka vatrogasne službe Rita Rit rekla je u ponedeljak da je vlasnik mačke angažovao privatnu kompaniju da spasi životinju.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju