NEMAČKI kancelar Olaf Šolc izrazio je danas zabrinutost zbog gomilanja ruskih trupa na granici sa Ukrajinom u telefonskom razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, saopštio je portparol nemačke vlade.

Bata

21.12.2021. 20:30

Naravno da smo svi zabrinuti što Rusija ima vojsku na teritoriji Rusije. To je nečuveno. Pravi mirotvorci imaju vojsku u ko zna koliko država na svetu (do skoro Avganistan, pa onda Irak, tzv. Republika Kosovo... ) u kojima su doneli mir i blagostanje. Sećamo se baš živo i kad im je srpska vojska bila legitimna meta na teritoriji Srbije. Mislim i da nisu odustali od oslobadjanja Srbije od Srba.

bager

21.12.2021. 20:55

Papa Schulz ,rusi su jos uvek u svojoj zemlji,nisu nikud krenuli,,brinite vi kad dodju rusi na vasu granicu,,za sada gledajte vasa posla i ne trpjte nos u tudje stvari,,niste ni malo brinuli dok ste bombrdovli Jugoslaviju, Srbiju , Siriju ,Libiju, Irak, previse ste kao "humani "

Dragan

21.12.2021. 22:47

Лепо је чути да су потомци фашиста и потомци робовласника и колонизатора - забринути. Никако не би ваљало да су они здадовољни јер би то значило ропство за целу планету.

Oliver

22.12.2021. 21:51

A gde treba da budu ??? Na čijoj su teritoriji trupe ? Igrate se vi nemci i ostali ! Pitam se jeste li normalni kada ih dirate ! Zar nikakvu pouku niste izvukli iz ranijeg perioda.