VAŠINGTON brine mogućnost da ruski predsednik Vladimir Putin namerava da uđe u istoriju tako što će ponovo stvoriti Sovjetski Savez, izjavila je zamenica američkog državnog sekretara Viktorija Nuland.

Komentari (18)

Bambi

08.12.2021. 11:52

A sto da ne obnovi,jel ste vi nesto bolji od sovjetskog saveza?Napravili ste 50 ratova po svetu u zadnjih 50 godina,opljackali ste koga ste stigli i zatrovali kojekakvim oruzijem. USA je siledzija koji misli da je bezgresan i za odredjenu novcanu nadoknadu bije druge za njihovo dobro!Vi ste pošast savremenog sveta!I ne treba Putin da vam popusti ni po cenu zivota jer sa vama zivota nema!

buki

08.12.2021. 11:58

Oni znaju i šta Putin ŽELI, a to što američka Vlada godinama RADI, se gura pod tepih. Ceo pravdoljubivi deo planete želi da se Amerikanci vrate u Ameriku, prestanu sa agresijom i pljačkom drugih država, rade i žive od svog rada, kao sve ostale zemlje na planeti. Ničije želje ne ubijaju ljude, pa ni ruske, dok su SAD bombe do sada ubile milione, a preživelima znatno skratili živote, zahvaljujući uranijumu i drugim otrovima bačenim na njih.

Desimir

08.12.2021. 13:02

Desimir Bajden je opasnost za izazivanje treceg svetskog rata zaboravili sta su uradili mnogim drzavama po svetu Putin samo zeli ukrajnsko korupirano rukovodstvo da poseti da ne predaju crvenu liniju ukranski narod je ruski narod tako i sa Belorusiju rade stace nato na granici Rusije hoce bivse republike Sovjetskog saveza da koloniziju uz korumpiranih rukovodstva tih drzavica zasto su amerika engleska koalicija nato tamo da uplase rusku federaciju nisu oni sami ceo svet se gadi politici pritiska i ucena

ban Kulin

08.12.2021. 13:43

Putin treba da obnovi Kijevsku Rusiju, Kijevska Rusija = Belorusija + Rusija + Ukrajina + Kazahstan! Takva država bi imala oko 220 miliona stanovnika od toga bi oko 170-180 miliona njih imalo rusko-slovensko pravoslavno poreklo ili u prevodu SILA!

Bogdan 64 Bgd

08.12.2021. 14:53

Plašim se da SAD i dalje ima loše analitičare i rukovodstvo koje nije sposobno da predvidi u praksi budućnost svojih odluka.Tako su i na primeru Srbije loše predvideli svoju "hrabru i časnu akciju" kada su predviđali da će Srbiju slomiti silom, koju su stvarno imali, za par dana.Ispostavilo se da se tolika sila obrukala i pokazala mnoge slabosti i nedostatke u sukobu za znatno slabijom Srbijom a šta bi se tek dogodilo da napadnu Rusiju .To bi bio kraj i bahate Amerike i NATO pakta koji se nekako održava iako mnoge članice teže da napuste to društvo ali imaju korumpirana rukovodstva a nemaju hrabrosti da započnu razdruživanje.Amerika je kao krezubi lav koji samo riče i plaši slabije od sebe.Bolje da podviju rep i prekinu ove višegodišnje provokacije Rusije a i sve moćnije Kine inače će ostati bez skalpa.

Šator

08.12.2021. 15:10

Опет ова? Поново измигољила испод камена. Па ти си жено (или шта је већ у питању?) већ ушламу историју. Сви ће учити о твојим отровним колачима.

Mire

09.12.2021. 10:33

Nacistička nemačka i dalje vlada svetom. Hitlerova Nemačka se raspala , ali je nastala EU, nacistički zločinci su posle rata prebegli u ameriku i odatle nastavili da vode ratovr protiv svih koji im se ne pokoravaju. Neki od poznatijih nacista su Jozef Huber, Jozef Ditrih, Jozef Mengele, Jozef Bajden ... Pojedinci i njihovi unuci nikako ne mogu da prebole što su ih rusi isprašili u drugom svedskom ratu pa sad na sve načine pokušavaju da uvuku rusiju u rat preko svojih poltrona iz EU i NATO.

prellee

09.12.2021. 12:08

Zlo još iz devedesetih prošlog vijeka. Ostala agresivna i željna krvi još uvijek. Onda je bila zla, i dan danas je ista. Zlo bilo, zlo ostalo!