MEGAN I HARI U VELIKOJ FINANSIJSKOJ KRIZI: Pritiskaju ih sa svih strana - primanja strmoglavo opadaju

Tanjug

15. 07. 2021. u 13:23

MEGAN i Hari su pod velikim pritiskom da ispune svoje dogovore sa "Netfliksom" i "Spotifajem", prema navodima kraljevskog stručnjaka.

МЕГАН И ХАРИ У ВЕЛИКОЈ ФИНАНСИЈСКОЈ КРИЗИ: Притискају их са свих страна - примања стрмоглаво опадају

Foto AP

Naime, kraljevska komentatorka Danijela Elser rekla je da vojvotkinja i vojvoda od Saseksa "moraju mnogo toga da dokažu" i da se "bore protiv sata" nakon što su prošle godine potpisali višemilionske ugovore sa "Netfliksom", kao i sa "Spotifajom".

Kraljevska komentatorka tom prilikom je istakla da ako Hari i Megan ne žele da budu otpisani kao "marketinški trik" moraju žestoko da se potrude- i da pokažu da su "vredni ulaganja".

- Ovaj par, koji trenutno živi u Kaliforniji, nije baš zapalio Holivud, nakon prestanka kraljevskih dužnosti. Problem ove paradigme je u tome što je njihova celokupna sposobnost zarade vezana za njihovu sposobnost da generišu dobar PR.

- Ako interesovanje za njih opadne, ili se javnost naprosto umori od para koji nikada nije ni izlazio iz javnosti, onda bi se njihova vrednost mogla strmoglavo da opadne. Na prvi pogled deluje da bi njihova finansijska budućnost mogla biti blistava zahvaljujući njihovom ugovoru sa "Netfliksom" i "Spotifajom", ali stvari, zapravo, i ne izgledaju tako savršeno - navela je Danijela Elser, prenosi Express.

"Times" je izvestio da je, prema rečima insajdera iz industrije njihovo godišnje primanje iznosilo između 1,8 i 3,7 miliona dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024