SRPSKA POSLANICA O REAKCIJAMA NA NJEN GOVOR U SABORU: Stizale su poruke svakakvih sadržaja, ali se na to ne obazirem (VIDEO)

Novosti online

04. 08. 2020. u 09:02

Saborska poslanica SDSS-a Anja Šimpraga koja je održala istorijski govor u saboru o iskustvu iz kolone u kojoj je kao osmogodišnja devojčica morala napustiti Knin tokom Oluje, gostovala je sinoć u Dnevniku Nove TV, gde je kazala kako su reakcije na njen govor u saboru uglavnom dobre, ali je bilo i negativnih komentara.

СРПСКА ПОСЛАНИЦА О РЕАКЦИЈАМА НА ЊЕН ГОВОР У САБОРУ: Стизале су поруке свакаквих садржаја, али се на то не обазирем (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- Moje komšije Hrvati i Srbi su zadovoljni mojim nastupom, kažu da pozivam na ljubav i mir i to je ono što nam svima treba. Bilo je negativnih komentara, stizale su poruke svakakvih sadržaja, ali se na to ne obazirem. Smatram da smo na dobrom putu - kaže Šimpraga.

Od obeležavanja 25. godišnjice Oluje u Kninu, na kojem će biti i potpredsednik vlade Boris Milošević iz SDSS-a, Šimpraga, kaže, očekuje da se nastavi sve što je započeto.

Upitana što očekuje od govora Ante Gotovine, koji će takođe govoriti u Kninu, Šimpraga kaže kako očekuje da nastavi u istom tonu kako je govorio nakon oslobađajuće presude u Hagu, prenosi Index.hr.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna