STRUČNjAK za borbu protiv terorizma Dževad Galijašević pita zašto Sakib Mahmuljin do sada nije odgovarao za dokazane zločine nad Srbima na području Zavidovića i Vozuće, te ukazavuje da je to područje tokom rata bilo u zoni odgovornosti nekadašnjeg načelnika CSB Zenica Šefika Džaferovića, aktuelnog bošnjačkog člana Predsedništva BiH.

Komentari (4)

Vla

25.12.2021. 17:06

Nacisticko teroristicka organizacija, skraceno, nato, je najvece zlo covecanstva, nazalost mnogi ih podrzavaju, gde oni idu na hiljade civila stradaju, neka su prokleti

Ivan

25.12.2021. 20:08

Ja sam Ivan, a moj ujak Dane, je bio major u vojsci, poginuo je na teritoriji Vozuće, braneći hrišćanstvo od islama. Tačnije odsečena mu je glava, pa pošto glavu nismo mogli da nađemo, sahranjen je bez glave. A koliko je samo nedužnih srpskih civila silovano i pobijeno, srpske devojčice od 12,13 godina su silovane i klane u isto vreme, a da su im roditelji to gledali. Eto to vam je vojska izetbegovića, mudžahedinski odred El Mudžahedin, sastavljen od mudžahedina i vehabija širom sveta, najokorelijeg ološa i kriminalaca po svetu i arabijskog poluostrva.