PREDSEDAVAJUĆI Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović rekao je danas da je spreman da razgovara sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom i da projekat samostalna Republika Srpska u okviru dejtonske BiH nije sprovodiv.

PC

13.10.2021. 20:32

Није он ни у чему попустио, него хоће да испадне велики миротворац који, као, жели дијалог. У стварности ни за јоту неће одступити од своје политике, а Додик онда треба да испадне тај који неће да попусти. Већ виђено више пута.

VD

13.10.2021. 21:29

Sad mu smeta separatizam i seceonizam R. Srpske smatra ga nedopustivim, a kad je njegov otac to isto uradio izlaskom iz Jugoslavije to nije bilo nedopustivo već legitimno. Dosta više dvostrukih aršina, napred samostalna Republika Srpska!

Mapko

13.10.2021. 22:30

" a kad je njegov otac to isto uradio izlaskom iz Jugoslavije to nije bilo nedopustivo već legitimno" Sta kazu zapadnjaci ? Da je zabranjeno RS da postane nezavisna, takodje je bilo zabranjeno po ustavu da Bosnjacki i Hrvatski poslanici bez saglasnog srpskih poslanika izglasaju i organizuju referendum o nezavisnosti BiH te 1992, znaci protiv-ustavno su organizovali referendum i protiv-ustavno su proglasili tu istu nezavisnost. Sta kazu takodje zapadnjaci da nije moguce rusiti suverenitet BiH, ali da suverenitet Srbije moze lagano da se rusi i da se krsi ustava te iste zemlje sa proglasenje nezavisnost lazne UCK mafijaske tvorevine.

buki

13.10.2021. 23:12

Hoće razgovor, a ponovo naglašava kako imovina Republike Srpske pripada BiH? O čemu onda da razgovaraju, jer ako nema imovine RS, nema ni RS. Hoće da ga Dodik još i pohvali što je oduzimanjem imovine praktično ukinuo RS? Nisu Srbi više naivni, a Boga mi nisu ni glupi. Neće da može.