DANAS nema parlamentarne saradnje Skupštine Srbije i Hrvatskog sabora, a teško je zamisliti sastanak Milanovića i Vučića, ili Brnabić i Plenkovića.

Miki Zg

21.09.2021. 19:16

Z.Milanović je sam priznao da su njegovi po tati Stipi pre 120 god, preko CGore došli u Sinj i da su Srbi ( NU 2 -HRT 1 -A.Stanković ) .Sada ovih 6 god. sve više sliči na svoga dedu senjskog ustašu po mami po svom srbofobnom ponašanju ,iako je prošle god. pobijedio i s srpskim glasovima -bila prevaga !

Max

21.09.2021. 21:15

@ Miki ZG Bio bih zahvalan da napises koje godine je emitirana ta emisija. Volio bih je pogledati. Svi Milanovici,Milosevici... iz sela Glavice kod Sinja vuku porijeklo iz okoline Livna. Ako su i dosli iz CG to je moralo biti prije vise od 300 godina. Vecina stanovnika cetinske i imotske krajine je na te prostore dosla nakon poraza Turaka pod Sinjem. Nije sporno da su vecina njih bili pravoslavci i da je u ta vremena bilo normalno da manjinski doseljenici uzimaju vjeru vecine koja zivi na tom podrucju. A njegov ( Milanovicev) djed po majcinoj strani je poginuo u bombardiranju Senja. Baku je prihvatio i ozenio( udovicu sa troje male djece) ustasa kojeg spominjes. On Z. M. nije nikakav djed po krvnoj liniji vec suprug njegove bake.