VRTOGLAVI RAČUN SA MIKONOSA: Amerikanke dva mohita i dve porcije kraba platile 600 evra (FOTO)

Novosti onlajn

25. 05. 2022. u 16:18

DVE američke državljanke, majka i ćerka, odlučile su se za ručak u restoranu na grčkom ostrvu Mikonos, koji ih je skupo koštao.

ВРТОГЛАВИ РАЧУН СА МИКОНОСА: Американке два мохита и две порције краба платиле 600 евра (ФОТО)

Foto: Piksabej

Brenda Molton i njena devetnaestogodišnja ćerka Kejla provele su dan na popularnoj plaži Mikonosa Platis Gialos. Odlučile su da ručaju u restoranu „DK Ojster“ koji ih je preskupo koštao, a doživele su i neprijatnosti. Za dve porcije kraba i dva koktela platile su 600 evra, pod pretnjom da ako ne plate, neće moći da napuste Grčku.

- Dva mohita i dve porcije kraba ne mogu da koštaju 600 evra. Ne želim da platim taj račun - istakla je Brenda Molton, obrativši se konobaru u restoranu.

Stigao je i odgovor konobara: „Ako ne platiš račun, pozvaću policiju i nećeš moći da napustiš Grčku. Lako ćemo utvrditi gde stanujete“.

Žena koja je posmatrala scenu, takođe turista, rekla je da je prethodnog dana u istom restoranu videla istu scenu u vezi sa plaćanjem računa i da je stigla policija koja je „verovatno“ u sve umešana.

Na „Tripadvajzoru“ stranica restorana je zatrpana komentarima gostiju, koji tvrde da su doživeli slična iskustva, ali su ih pre toga ljubazni konobari „mamili“ da odsednu u restoranu jer su ležaljke besplatne.

- U zapadnom svetu ne postoji slobodna zemlja u kojoj bi konobari restorana objašnjavali naplatu svojih računa. Ponekad se trudimo da gostu objasnimo velike troškove poslovanja u turizmu. Ni luksuzni brendovi ne objašnjavaju svoje cene. Izbor je na kupcu - glasio je odgovor iz spornog restorana, preneo je RTS.

BONUS VIDEO: 

ZNAMENITOSTI BEOGRADA: Pogledajte kako turisti mogu da razgledaju našu prestonicu


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)