"JEDINI IZLAZ" NA TRI KONTINENTA: Film srpskog reditelja Darka Nikolića premijerno u SAD, Španiji i Južnoj Koreji

A. P.

17. 02. 2022. u 22:27

FILM "Jedini izlaz", debitantsko ostvarenje reditelja Darka Nikolića, čiju produkciju potpisuju "Telekom Srbija" i kuća "Stanković & sinovi" biće premijerno prikazan na tržištima Sjedinjenih Američkih Država, Španije i Južne Koreje.

ЈЕДИНИ ИЗЛАЗ НА ТРИ КОНТИНЕНТА: Филм српског редитеља Дарка Николића премијерно у САД, Шпанији и Јужној Кореји

Foto Promo

Tako će ovaj psihološki triler "obići" tri kontinenta, biti dostupan milionima filmofila, a za njegovu internacionalnu distribuciju zaslužna je kompanija Fizz-e-motion iz Beča.

- Činjenica da se međunarodni distributeri sve češće interesuju za ostvarenja u produkciji "Telekoma Srbija" potvrđuje da pravimo izuzetno zanimljiv i kvalitetan sadržaj na koji smo svi ponosni. Ovakva priznanja motivišu nas da i u narednom periodu nastavimo da pomeramo granice i osvajamo nova filmska tržišta širom sveta - rekao je, tim povodom, generalni direktor "Telekoma Srbija" Vladimir Lučić.

"Jedini izlaz" je psihološki triler čija je radnja smeštena u glavnom gradu Srbije. Šest godina nakon što joj je muž, čuveni beogradski advokat, stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dobija informacije, koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje misteroznim nestankom mlade advokatice od pre šest godina. Dvoje junaka započinju zajedničku potragu za istinom...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju