MEREDIT GREJ SE VRAĆA U SERIJU: Elen Pompeo ne odustaje od "Uvoda u anatomiju"

N. D.

11. 02. 2024. u 07:00

MADA je kao vest veka najavljena informacija da će se glumica Elen Pompeo posle 20 godina na čelu kultnog medicinskog procedurala "Uvod u anatomiju", koji pratimo na kanalu Star lajf, konačno povući iz glumačke postave u narednim sezonama, izgleda da se, ipak, predomislila.

МЕРЕДИТ ГРЕЈ СЕ ВРАЋА У СЕРИЈУ: Елен Помпео не одустаје од Увода у анатомију

Foto Star

Doktorku Grej, ako je suditi prema tek objavljenom trejleru za 20. ciklus, gledaćemo i u novim epizodama hit serije nagrađene sa četiri Emija, dva Zlatna globusa i više od 40 nominacija za oba prestižna televizijska priznanja. Elen Pompeo, bez sumnje, još nije spremna da se glumački oprosti od klinike koja joj je stvorila karijeru, iako je prošle godine donela odluku da će se svetom "Uvoda u anatomiju" od sada kao izvršni producent baviti uglavnom iza kamere.

Novi trejler, međutim, najavio je još nekoliko iznenađenja, među kojima su i povratak doktora Nika Marša (Skot Spidman), iako je bilo naznaka da će on i Grejova osećanja koja gaje jedno prema drugom nastaviti da neguju u Bostonu. Povratak Marša u bolnicu samo je argument više u prilog da ćemo Meredit u nastavku gledati češće nego što je to bilo predviđeno. Uz Marša, u novoj sezoni gledaćemo i Kamilu Ladington u roli Džo, koja će u novoj sezoni biti u šemi sa Linkom koga tumači Kris Karmak. Međutim, još jedna zanimljivost tiče se i jedne od najozbiljnijih bivših zvezda serije "Uvod u anatomiju", glumice Ketrin Higl, koja je uz Elen Pompeo, Dempsija i Sandru O, bila jedno od zaštitnih lica serijala. U trenutku kada je najavljeno da će se Pompeova povući iz serije, počela su govorkanja da bi se Ketrin mogla vratiti u "Uvod", budući da je njena Izi imala ozbiljnu bazu obožavalaca. Kako se priča po holivudskim kuloarima, i kako prenosi američka štampa, upravo je Elen glavni razlog što od povratka Higlove nema ništa.

Naime, zvezda "Uvoda u anatomiju" svesna je da je plavuša nagrađena Emijem najozbiljniji kandidat da joj pomuti slavu, te je iz tog razloga i drži na distanci od čuvenog medicinskog serijala. Pažnju medija privuklo je i zajedničko pojavljivanje glumica na poslednjoj dodeli Emija koje su mnogi opisali kao Grejevo "Zaleđeno kraljevstvo". Iako se zvanično povukla iz serije, sasvim je sigurno da je Elen Pompeo i dalje alfa i omega najpoznatije TV bolnice na svetu, kao i da od njene dobre ili loše volje zavisi ko će dobiti šansu za povratak u legendarni "Grej Sloun" medicinski centar u Sijetlu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave