DETALJI UBISTVA SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: Upucana dok je u stanu bilo dete, oglasio se otac žrtve

Novosti online

17. 02. 2021. u 12:04

J. S. (32), državljanka Srbije, ubijena je u utorak popodne u Vinterturu u Švajcarskoj, a policija je privela muškarca (76), takođe državljana Srbije, zbog sumnje da je počinio ovaj zločin.

ДЕТАЉИ УБИСТВА СРПКИЊЕ У ШВАЈЦАРСКОЈ: Упуцана док је у стану било дете, огласио се отац жртве

Foto: EPA

Srpkinja je pronađena u utorak popodne sa brojnim prostrelnim ranama, a policija je u stanu zatekla i starijeg muškarca kojeg je odmah uhapsila. U stanu je u trenutku tragedije bila i dvogodišnja ćerkica J. S., koju je policija odmah izmestila na sigurno.

Otac ubijene žene rekao je za švajcarske medije da je njegova ćerka pokušavala da se razvede od supruga.

- Imala je probleme u braku i želela je da se razvede od supruga, koji se trenutno nalazi u Srbiji - rekao je otac i dodao da je suprug J. S. bio nasilan prema njoj.

On je rekao da je dvoje starije dece trenutno sa ocem u Srbiji, i da on pokušava na sve načine da ih vrati u Švajcarsku što pre.

Otac ubijene tvrdi da je čovek koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio njegovu ćerku rođak njegovog zeta.

Motiv ubistva i dalje nije poznat, a kako su iz švajcarske policije potvrdili, i dalje se intenzivno radi na rasvetljavanju svih detalja ovog zločina.

Komšije ubijene imaju samo reči hvale za J. S. Kažu da je bila veoma mila i brižna. Otkrivaju da je osim devojčice, koja je bila u stanu u trenutku ubistva, imala još sina i ćerku.

- Živela je sama u tom stanu. Ponekad bi došao neki stariji muškarac da joj donese hranu. Nije govorila o svom suprugu. Rekla je samo da on živi u Srbiji i da su deca kod njega tokom raspusta - rekla je komšinica.

Ona je dodala da je u šoku zbog svega što se dogodilo.

- Nikad ne bih poverovala da ovako nešto može da joj se desi - rekla je komšinica.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)