STANJE DEVOJKE KOJU JE UDARIO VOZ U NIŠU: Višestruke povrede, lekari se bore da joj spasu život

J.Ć.

17. 11. 2020. u 13:23

Mlađa ženska osoba teško je povređena danas oko 11.30 sati na pruzi Niš – Dimitrovgrad kada je udario voz dok je prelazila prugu van obeleženog prelaza.

СТАЊЕ ДЕВОЈКЕ КОЈУ ЈЕ УДАРИО ВОЗ У НИШУ: Вишеструке повреде, лекари се боре да јој спасу живот

Foto: J. Ć.

Devojka je zbrinuta u urgentnom centru KC Niš na odeljenje reanimacije, sa višestrukim povredama glave i svih ekstremiteta, intubirana, neposredno životno ugrožena.

Policija obavlja uviđaj, utvrđuju se uzroci nesreće. Postoji sumnja da devojka nije čula kompoziciju koja joj se približavala jer su na mestu nesreće pronađene slušalice.

Prema informacijama sa terena, reč je o sedamnaestogodišnjoj devojci koja je na otvorenoj pruzi prelazila preko koloseka na mestu gde to nije dozvoljeno i gde je zabranjeno kretanje.

Na mesto nesreće, odmah su izašli pripadnici MUP-a i Hitne pomoći, kao i Železnička komisija za vanredne događaje koja treba da utvrdi uzroke ovog događaja.

Teško povređena osoba kolima Hitne pomoći prevezena je sa mesta nesreće.

„Infrastruktura železnice Srbije“ izražava žaljenje zbog nesreće koja se dogodila.

Još jednom upozoravamo sve učesnike u saobraćaju, a posebno pešake, da poštuju saobraćajnu signalizaciju, da budu pažljivi i ponašaju se odgovorno u blizini pruge i da ne prelaze prugu na mestima gde to nije dozvoljeno, kako bi se izbegle ovakve nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade