TEK JE NAŠAO POSAO, A PODLETEO POD KAMION: Ispovest Vlastimira čiji je sin nastradao kod Dobanovačke petlje

S. KOSTIĆ

10. 09. 2020. u 22:08

KRISTIJAN se, upravljajući "pežoom 3008", navodno kretao zaustavnom trakom. Da li je sa te strane obilazio neko vozilo, ne znam, ali kada je video da u njoj stoji kamion, pokušao je da se uključi u srednju traku. Nažalost, nije u tome uspeo i tako je prednjim delom auta podleteo pod kamion. Ovo sam čuo, ali ne znam ni da li je bilo tako, jer od policije još nismo ništa zvanično dobili.

ТЕК ЈЕ НАШАО ПОСАО, А ПОДЛЕТЕО ПОД КАМИОН: Исповест Властимира чији је син настрадао код Добановачке петље

Foto: Novosti/Facebook

Ovako, za "Novosti", govori Vlastimir Gemović, otac nastradalog Predraga (41), koji je sa koleginicom iz Sremske Mitrovice, Smiljkom Trivić (35), poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se u sredu u jutarnjim satima dogodila na Dobanovačkoj petlji. U udesu su teže povređeni njihovi sugrađani i kolege, vozač "pežoa" Kristijan S. i Alen V. (35).

Neutešni otac kaže da ne zna kada će preuzeti telo, jer zbog cele situacije sa pandemijom virusa korona, proces će trajati duže.

Novosti

POVREĐENI

- LEKARI su nam rekli da Kristijan nije životno ugrožen, da ima potres mozga kao i da mu je stavljena kragna oko vrata. Zadržaće ga još neko vreme u bolnici - kaže Vlastimir.

I povređeni Alen V. (35) ima kragnu oko vrata kao i bolove u predelu grudi, koje je zadobio od sigurnosnog pojasa.

Predrag, kao i njegove kolege, koje su bile sa njim u automobilu, nedavno je počeo da radi u novoj firmi u Surčinu, nakon propasti preduzeća u kojem su bili zaposleni u Sremskoj Mitrovici.

- Svako jutro su oni putovali na posao, radio je na brušenju stakla od kojih su se pravili stolovi ili ubacivali u PVC stolariju. Radovao se novom poslu - govori Vlastimir, dodajući da mu je Predrag hvalio kako lepo izgleda taj pogon u kojem je počeo da radi.

- I to jutro su krenuli na posao. Kristijan je vozio, Smiljka je sedela na suvozačevom mestu, dok je moj sin sedeo iza nje, a Alen iza vozača. Onda se desilo ono najgore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024