NEMA IH VIŠE, OTIŠLA SU MOJA DECA: Ispovest neutešne majke koja je na jezeru Očaga izgubila dva sina

Novosti online

23. 08. 2020. u 19:33

НЕМА ИХ ВИШЕ, ОТИШЛА СУ МОЈА ДЕЦА: Исповест неутешне мајке која је на језеру Очага изгубила два сина

Foto: A. D.

DRAGANA M. u istom trenu izgubila je dva sina, D.M. (5) i D. M. (7).

Braća su se utopila na jezeru Očaga kod Lazarevca, pa iako su ih lekari Hitne pomoći reanimirali više od sata, spasa im nije bilo.

- Šta se desilo - pita se očajna majka i nastavlja:

- To je trenutak samo"...

Kada su dečaci nestali, spasioci, ali i kupači, krenuli su u potragu. Međutim, Dragana kaže da su ih predugo tražili po obali, a ne u vodi.

- Nisu odmah poskakali u vodu, da jesu, deca bi bila živa. Oni su trčali okolo. Posle sat vremena mlađeg su izvadili za noge, onda i starijeg - nastavila je neutešna majka.

A onda su joj krenule suze:

- Nema ih više, otišla su moja deca...

Dragana dodaje da su prvi put otišli na jezero Očaga.

- Možda je tako bilo suđeno. Šta da pričam? Vodila sam računa o ćerki. Nije bila duboka voda, ne znam kako su mogli da se udave. Jednog do drugog su ih našli - rekla je na kraju Dragana M.


 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

MiR

23.08.2020. 20:20

Ova zena je u soku i ne zna sta prica! Kakva sudbina bre, decu ne smes da ispustas iz vida! Pogotovo ako su prvi put na tom mestu i neplivaci! Deca su nestasna i nisu svesna opasnosti, a da li su svesni svi roditelji? Ocigledno nisu. Tuga do neba, kako je ovako nesto moguce???

Dragana

23.08.2020. 20:47

E,ni za taj jedan trenutak se ne ispuštaju iz vida deca od 5 i od 7 godina. Uvesti krivičnu odgovornost roditelja za smrt male dece. Tuga do neba,ali...da su se deca udavila na školskom izletu,šta bi bilo?

Prellee

23.08.2020. 20:54

Kolika samo kolicina nesrece, ogromna.Kako se samo sa njom nositi, kako ostati normalan pored svega. Dva djeteta odjednom izgubiti, prestrasno.Neka im je laka zemlja, a majci neka Bog pomogne.

Beli

23.08.2020. 22:09

Tuga do neba..nj nema! Kako ce sirota majka, otac podneti samo oni znaju..bog im pomogao! A opet taj nemar nebriga..sta ste imali prece do da brinete o decacima..lude glave'..strasno!!!