U KUĆI VIDLJIVI TRAGOVI KRVI, SVE JE POLOMLJENO: Detalji stravičnog porodičnog nasilja kod Paraćina - sin sekirom napao roditelje

Novosti online

08. 11. 2023. u 10:30

P. M. (44) iz Svojnova kod Paraćina jutros oko 6.30 sati nakon kraće svađe, u porodičnoj kući u ovom selu, zgrabio je sekiru i napao i teško povredio oca D. M. (70) i majku D. M. (68).

У КУЋИ ВИДЉИВИ ТРАГОВИ КРВИ, СВЕ ЈЕ ПОЛОМЉЕНО: Детаљи стравичног породичног насиља код Параћина - син секиром напао родитеље

FOTO:S.Babović, Privatna arhiva

U policiji kažu da je u Svojnovu došlo do porodičnog nasilja kada je sin P. M., koji inače ima psihičkih problema, sekirom udario oca u glavu, a onda i sečivom posekao majku po licu. 

Na lice mesta ubrzo je pored policije izašla i ekipa Hitne pomoći koja je teško povređene roditelje transportovala u Opštu bolnicu u Paraćinu.

Prema rečima dežurnih lekara, majka je zadobila više povreda u predelu lica, dok se otac sa teškim telesnim povredama nalazi u komi i njegov život je ugrožen.

Nasilnog sina P. M. policija je uhapsila i on je odvezen, ali se za sada ne zna da li je i on prvo odveden u bolnicu ili je odmah odvezen u pritvor. 

Policija trenutno obavlja uviđaj u kući u Svojnovu, a nezvanično se saznaje da je unutra sve polomljeno, i da su u kući vidljivi tragovi krvi, ali i borbe roditelja sa sinom.

BONUS VIDEO: Muškarac se razneo bombom na železničkoj stanici u Čačku

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!