SAHRANJEN NA MESNOM GROBLJU U RODNOM SELU: Posle mesec i po dana porodici predato telo Ivana Stojanovića

Игор Митић
Igor Mitić

11. 08. 2022. u 15:02

Ivan Stojanović(40) čiji je leš pronađen krajem juna ove godine u zabetoniranom buretu u pomoćnoj zgradi kuće u kojoj je živeo, u Velikom Trnjanu u okolini Leskovca, sahranjen je na mesnom groblju u porečkom selu Zbežište odakle potiče njegova porodica.

САХРАЊЕН НА МЕСНОМ ГРОБЉУ У РОДНОМ СЕЛУ: После месец и по дана породици предато тело Ивана Стојановића

Foto: Privatna arhiva

Poslednjem ispraćaju nesrećnog čoveka, za čije ubistvo je osumnjičena njegova supruga Biljana(38) koja je u međuvremenu presudila sebi, prisustvovalo je njihovo troje dece kao i stotinak rođaka i prijatelja.

Ivanovo telo je njegovoj porodici predato posle 44 dana od otkrića koje je šokiralo celo Porečje. Ono se nalazilo u kapeli leskovačke Opšte bolnice gde su obducenti Zavoda za sudsku medicinu iz Niša obavili svoj posao, a na sahranu se dugo čekalo zbog brojnih analiza koje su bile neophodne u okviru istrage.

DNK analizom je nepobitno utvrđeno da se radi o Ivanu Stojanoviću, dok je predistražni postupak pokazao da je jedina osumnjičena za ovaj zločin njegova supruga Biljana. Nisu utvrđene činjenice da joj je u teškom ubistvu neko pomagao niti da je za to bilo ko znao.

Ivan i Biljana neće počivati zajedno, jer je ona sahranjena na lokalnom groblju u svom selu gde je živela sa suprugom koga je hladnim oružjem mučki ubila, a onda duže od tri godine provela u laži i pokušajima da sve oko sebe ubedi u to da je Ivan živ i da je na privremenom radu u Rusiji.

Njegovo telo pronađeno nakon što je Biljana izvršila samoubistvo i to u istoj prostoriji gde je „sakrila“ leš ubijenog supruga. Na dan Biljanine sahrane njihova ćerka je navodno pronašla očev pasoš što je raspršilo u komade sve njene laži o tome da je Ivan živ i da će se uskoro vratiti porodici i deci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati