UBIJEN ZBOG SVAĐE OKO TUĐEG STANA? Detalji ubistva kod Vršca - napadač pokušao da pobegne u Bugarsku

J.J.Baljak

19. 04. 2022. u 15:11

U NOĆI između nedelje i ponedeljka, u selu Gudurica, kod Vršca, ubijen je Rom Emin Azirović – Klempa (32), inače višestruki prestupnik.

УБИЈЕН ЗБОГ СВАЂЕ ОКО ТУЂЕГ СТАНА? Детаљи убиства код Вршца - нападач покушао да побегне у Бугарску

G.Šljivić

NJega su, kako nezvanično saznajemo, na smrt pretukli njegovi sunarodnici, muž i žena iz obližnjeg sela Pavliš, i to zbog napuštenog stana u kom su svi hteli bespravno da žive.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo u Pančevu, Azirovićevo beživotno telo pronađeno je u ponedeljak u ranim jutarnjim satima u dvorištu ispred kuće u kojoj je neprijavljeno boravio.

Prema nezvaničnim informacijama, Azirović i supružnici su se kobne večeri žestoko posvađali oko te nekretnine, koja nije u njihovom vlasništvu, nakon čega mu je muškarac N. K. (29) iz Pavliša sa više udaraca rukama i nogama po glavi i telu zadao smrtonosne povrede.

Azirović, za koga kažu da je imao slabo srce, preminuo je na licu mesta, a ubica se dao u bekstvo.

Brzom intervencijom policije, N. K. je juče uhapšen na teritoriji opštine Bosilegrad, u blizini granice sa Bugarskom, prilikom pokušaja da pobegne u tu zemlju. Sutra će biti saslušan u pančevačkom tužilaštvu.

Stanovnici Gudurice kažu da je Azirović bio problematičan, da je krao po selu i bespravno živeo u tuđim napuštenim kućama. Nedavno se vratio iz zatvora i ponovo uselio u sporni stan, u jedinoj seoskoj zgradi.

Porodica iz Pavliša je, dodaju meštani, u međuvremenu verovatno čula da u Gudurici postoji stan u kom niko ne živi, pa su hteli da se bespravno usele, ne znajući da je Azirović tu, što je i dovelo do ovog smrtonosnog sukoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)