NOVE INFORMACIJE O DEVOJČICI POVREĐENOJ U NESREĆI KOD ZLATIBORA: Oglasili se lekari iz Beograda

Novosti online

28. 08. 2023. u 13:44

Devojčica (11), koja je juče povređena u nesreći koja se dogodila u Užicu, transportovana je juče po podne za Beograd, intubirana je i njeno stanje je ozbiljno.

НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ДЕВОЈЧИЦИ ПОВРЕЂЕНОЈ У НЕСРЕЋИ КОД ЗЛАТИБОРА: Огласили се лекари из Београда

Foto: Printskrin/Facebook/UŽICE - OGLASNA TABLA

- Dopremljena je juče u kasnim popodnevnim satima i nalazi se u teškom stanju. Treba sačekati, ne može se sada ništa reći, niti je zahvalno prognozirati - kaže sagovornik Blica.

Devojčica je operisana juče u bolnici u Užicu, lekari su sanirali krvarenje, ali je zbog ozbiljnosti povrede kasno juče po podne upućena za Beograd.

Poginuli baba, deda i jedna unuka

Podsetimo, juče oko 8 časova, na državnom putu u Užicu, na mostu preko reke Đetinje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dve osobe, dok su dve devojčice prevezene u teškom stanju u bolnicu. U bolnici je povredama podlegla devojčica (9). Poginuli su baba i deda dve devojčice od kojih je jedna nažalost podlegla povredama.

Prema našim saznanjima, u nesreći su učestvovali putnički automobil "ševrolet matiz" beogradskih registarskih oznaka, za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42). Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci.

BONUS VIDEO: ŽENA PRETILA, PSOVALA MRTVU DECU I TUKLA PRODAVAČICU: Napadnuta devojka u Obrenovcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)