DVOJE TEŽE I DEVET LAKŠE POVREĐENIH U LANČANOM SUDARU: Detalji nesreće na putu Subotica - Bačka Topola do koje je došlo zbog peščane oluje

Novosti onlajn

28. 03. 2023. u 19:38

U LANČANOM sudaru, koji se dogodio danas oko 14,15 sati, na starom putu Subotica –Bačka Topola, dve osobe su zadobile teže povrede, a devet ima lakše povrede, kažu u Opštoj bolnici Subotica.

ДВОЈЕ ТЕЖЕ И ДЕВЕТ ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНИХ У ЛАНЧАНОМ СУДАРУ: Детаљи несреће на путу Суботица - Бачка Топола до које је дошло због пешчане олује

foto viber grupa

Prema prvim podacima je saopšteno da je povređeno šest osoba, međutim, kako mediji saznaju posledice teške saobraćajne nesreće, karambola koji je nastao zbog smanjene vidljivosti usled peščane oluje, ima više učesnika u saobraćaju, čak 11.

Iz Policijske uprave i Osnovnog javnog tužilaštva su potvrdili da je učestvovalo ukupno 14 vozila, među kojima osim automobila ima i kamiona, i jedan teretnjak.

Do oko 18 časova put ka Bačkoj Topoli na ovoj deonici je bio obustavljen i policija je preusmeravala vozila na auto put, a trenutno se odvija normalno u svim pravcima.

Podsetimo, 12. marta, u Mađarskoj se takođe dogodio lančani sudar zbog peščane poluje i smanjene vidljivosti, ali su posledice bile daleko teže. Naime, u tom sudaru učestvovalo je više od 40 vozila i bilo je smrtno stradalih putnika.

BONUS VIDEO: U PIKAPU STRADALE DVE OSOBE - Prvi snimci sa mesta teške saobraćajne nesreće kod Nikšića

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri