TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA ZRENJANINSKOM PUTU: Ima povređenih

Tanjug

10. 09. 2022. u 08:50

U SAOBRAĆAJNOJ nezgodi na Zrenjaninskom putu noćas je teže povređena jedna osoba i još dve su zadobile lakše povrede, a u odvojenim nezgodama još dvoje pešaka je lakše povređeno, rečeno je Tanjugu jutros u Hitnoj pomoći.

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА НА ЗРЕЊАНИНСКОМ ПУТУ: Има повређених

Foto: Shutterstock

U 04:37 časova, na Zrenjaninskom putu, kod kafane "Bitolj" u sudaru dva automobila teže je povređen muškarac (52), a još dve osobe su zadobile lakše povrede i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Tokom noći bile su još tri saobraćajne nezgode, u jednoj nije bilo povređenih osoba, a u dve su lakše povređeni pešaci, muškarac (44) koji je odvezen na Institut za ortopediju na Banjici i mlađa muška osoba (17) koja je prevezena na Institut za majku i dete.

Noćas je bilo i jedno ubadanje nožem, na Umci oko 21:00 časova, i tom prilikom je lakše povređen muškarac (64) koji je prevezen u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći ukupno su noćas imale 100 intervencija, od čega 28 na javnim mestima, najviše zbog tuča i alkoholisanih osoba.

Javljali su se u većem broju hronični pacijenti, među njima najviše astmatičari i srčani bolesnici, a obavljeno je nekoliko interkliničkih transporta do kovid bolnice u Batajnici, rečeno je u službi Hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili