MUŠKARAC IZ ŽABLJA IZBODEN U KIKINDI: Privatnim vozilom donet u bolnicu gde je operisan

R. Š.

01. 05. 2023. u 23:56

U OPŠTOJ bolnici u Kikindi večeras je hitno operisan M. D. (41) iz opštine Žabalj, u blizini Novog Sada, koji je danas izboden nožem u predelu trbuha.

МУШКАРАЦ ИЗ ЖАБЉА ИЗБОДЕН У КИКИНДИ: Приватним возилом донет у болницу где је оперисан

Foto R. Šegrt

Muškarac je u okolini Kikinde uboden u stomak oštrim predmetom, najverovatnije nožem, i ima težu povredu trbuha, zbog čega je hitno operisan.

- Pacijent je kod nas stigao u svesnom stanju, iako ima težu telesnu povredu trbuha, tačnije jetre i zbog toga je hitno operisan. Operacija je donbro prošla i on se trenutno nalazi na Odeljenju intezivne nege i za sada je stabilno, ali se njegovo stanje se dalje detaljno prati – rečeno je „Novostima“ u kikindskoj bolnici.

Za sada nije poznato gde je tačno i pod kojim okolnostima je Žabljanin povređen, ali se pominje da se nesreća, verovatno, dogodila u selu Novo Miloševo, koje se nalazi na putu između Novog Bečeja i Kikinde. Izvesno je jedino da je do bolnice u Kikindi prevezen privatnim automobilom. Verovatno zbog toga i činjenice da Novo Miloševo pripada opštini Novi Bečej, više informacija o ovoj nesreći, za sada, nema ni Policijska uprava u Kikindi, tako da nije ni saopštila detalje ovog događaja. Sem čoveka iz Žablja niko drugi zbog povreda nije primljen u kikindsku bolnicu, tako da nije poznato da li je on povređen u nekoj masovnoj tuči ili pod nekim drugim okolnostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave