"TOPLANA" U KIKINDI PONOVO GREJE: Radijatori topli od danas po podne do petka

R. Š.

25. 04. 2023. u 10:47

HLADNO i kišovito vreme i niska dnevna temperatura primorali su JP „Toplana“ u Kikindi da ponovo počne da greje stanove i poslovni prostor korisnika.

ТОПЛАНА У КИКИНДИ ПОНОВО ГРЕЈЕ: Радијатори топли од данас по подне до петка

Foto: R. Šegrt

Iz ovog preduzeća danas je najavljeno da će isporuku toplotne energije obaviti danas tokom popodneva, ali nije precizirana tačna satnica.

- U sredu i četvrtak grejanja će biti u prepodnevnim i popodnevnim satima, dok je za petak grejanje planirano u prepodnevnim satima. Naše stručne službe će pratiti dalji razvoj vremenskih prilika i prema njima formirati grejne dane – saopšteno je danas iz JP „Toplana“.

Korisnici daljinskog grejanja su se proteklih dana žalili da im je hladno u stanovima, a bili su razočarani jer je „Toplana“ bila najavila da će, ako bude potrebe, grejanje isporučivati do 3. maja. Međutim, isporuka toplotne energije bila je prekinuta, jer je bilo nekoliko sunčanih dana, a od danas se ponovo nastavlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost