OTKRIVENO NELEGALNO SKLADIŠTE NAFTE U SOMBORU: Policija zaplenila 14.300 litara "crnog zlata", uhapšene dve osobe (FOTO)

Novosti online

30. 09. 2022. u 08:25

PRIPADNICI somborske policije su uhapsili B. G. (40) iz Srbije i Z. K. (49) državljanina Bosne i Hercegovine, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

ОТКРИВЕНО НЕЛЕГАЛНО СКЛАДИШТЕ НАФТЕ У СОМБОРУ: Полиција запленила 14.300 литара црног злата, ухапшене две особе (ФОТО)

Foto: MUP

Policijski službenici su, po nalogu Osnovnog suda u Somboru, izvršili pretres stanova i drugih prostorija, koje su koristili osumnjičeni na pet lokacija na teritoriji ovog grada.

Oni su tom prilikom pronašli i privremeno oduzeli oko 14.300 litara naftnih derivata, 27.445 evra, 140 dolara i 2.760.880 dinara i mobilni telefon.

Osumnjičenima Z. K. i B. G. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Za isto krivično delo će protiv još jednog četrdesetosmogodišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

BONUS VIDEO: TITOVA VILA OD 50 MILIONA DOLARA - Pogledajte kako izgleda jedna od najstarijih vila u Njujorku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)