OD SUTRA PODELA 100.000 VAUČERA: Uslovi za dobijanje isti

Tanjug

29. 05. 2023. u 15:45

MINISTAR turizma i omladine Husein Memić izjavio je danas da će od sutra biti pušteno još 100.000 vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji i zamolio je građane da budu ažurni u pripremi dokumentacije.

ОД СУТРА ПОДЕЛА 100.000 ВАУЧЕРА: Услови за добијање исти

G.Šljivić

- Sutra ćemo podeliti 100.000 vaučera, ovo je druga podela, a 4. januara smo podelili u rekordnom roku kada je bilo veliko interesovanje. Za samo dva dana podelili smo 100.000 vaučera od po 5.000 dinara - rekao je ministar turizma i omladine.

On je dodao da su uslovi za dobijanje vaučera isti - vrednost vaučera ostaje 5.000 dinara.

- Jedino što bih naše građane zamolio je da budu ažurni po pripremi dokumentacije i da dolaze na šalter spremni da se ne bi stvarale gužve. I moram da kažem da će ovo biti rekordnija podela, u odnosu na prošlu koja je bila za nepuna dva dana - istakao je on.

On je dodao da je veliko interesovanje za odmor u Srbiji.

- Od kad je na snazi ova odluka u Srbiji, od 2015. godine, ona je naišla na veliko interesovanje od strane naših građana, od te podele imamo višestruki značaj - ne troše novac samo u Srbiji, nego je 4.200 registrovanih objekata, i time suzbijamo rad na crno. Veći broj je onih koji su se prijavili i žele legalno da posluju, tako da je to dobra odluka Vlade Republike Srbije - istakao je Memić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024