PREMINUO PETAR ĐURIĆ: Kolege i saradnici pamtiće pevača grupe "Ana Marija" po vedrom duhu i pozitivnoj energiji koju je nesebično širio

Novosti onlajn

12. 05. 2021. u 15:52

SA NEIZMERNO tugom i žalošću primili smo vest da je 11.05.2021. godine iznenada preminuo naš dugogodišnji kolega i saradnik Petar Đurić, saopšteno je iz Organizacije proizvođača fonograma Srbije.

ПРЕМИНУО ПЕТАР ЂУРИЋ: Колеге и сарадници памтиће певача групе Ана Марија по ведром духу и позитивној енергији коју је несебично ширио

Foto: OFPS

Petar Đurić rođen je 28.11.1963. godine u Beogradu. Još od rane mladosti bavio se muzikom i već je od srednje škole imao bend. Bio je pevač u grupi Ana Marija, koja se proslavila svojim hitom Zašto decači plaču.

Počev od 1996. godine bio je vlasnik i direktor muzičke kuće I.T.M.M. produkcija doo Beograd, koja je osnivač i član organizacije OFPS. Takođe, od 2012. godine bio je vlasnik, a potom i direktor muzičke kuće Maxi music doo Beograd, koja je takođe dugogodišnji član organizacije OFPS.

U periodu od 2006. do 2019. godine uspešno je obavljao funkciju direktora organizacije, a potom od 2019. godine do danas bio je na mestu savetnika direktora i predsednika Nadzornog odbora. Svojim doprinosom u radu i svojim stručnim znanjem i sposobnostima u mnogome je uticao na razvoj i uspeh organizacije OFPS.

Sve kolege i saradnici sećaće ga se po njegovoj stručnosti za oblast autorskog i srodnih prava, ali pre svega po njegovom vedrom duhu, pozitivnoj energiji koju je nesebično širio i toplini koju je u sebi imao.

Sahrana će se obaviti u petak 14.05.2021. godine u 11 časova na groblju Orlovača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!