ČLAN Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa i epidemiolog dr Predrag Kon rekao je u Jutarnjem programu TV Prve da se zalaže za postojeće epidemiološke mere tokom predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika. Kon ističe da je epidemiološka situacija nešto bolja, ali da je i dalje nepovoljna.

Jovana

20.04.2021. 09:50

Uz dužno poštovanje vere doktora Kona ,ja ću pravoslavni Vaskrs slaviti sa porodicom onako kako su mi slavili preci i kako sam oduvek slavila! Ni ja se ne mešam u veru dr Kona nemoj da se ni on meša u moju! Hvala!

Zeksoni

20.04.2021. 09:59

Cenjeni gdine Kon,nije Uskrs nego Vaskrs,i ja cu ga slaviti kako ja zelim da ga slavim,poceli smo kao Ameri ni Dobardan ne umeju komsiji da kazu,a kamoli da se popije kafa s njima

Ramamti Ezer

20.04.2021. 13:24

Isusu nista ne znači farbanje jaja, sunka i mladi lukac. Sve je to ljudska tradicija koja s Biblijom nema veze i povezana je sa paganskim običajima koji slave, proleće plodnost, radost življenja. Otud crvena jaja i sličice zečeva. Hrisćanstvo nije jelo i piće , već vera u Božja obećanja, svet u kome neće biti zla, a ni bolesti starosti i smrti.