VUČIĆ ČESTITAO USKRS PO GREGORIJANSKOM KALENDARU: Neka radost života bude nepresušno nadahnuće da složno i zajednički radimo!

Novosti online

04. 04. 2021. u 10:05

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas uskršnju čestitku beogradskom nadbiskupu i metropolitu Stanislavu Hočevaru i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО УСКРС ПО ГРЕГОРИЈАНСКОМ КАЛЕНДАРУ: Нека радост живота буде непресушно надахнуће да сложно и заједнички радимо!

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Vama i svim vernicima srdačno čestitam najveći hrišćanski praznik Uskrs.

Neka radost života bude nepresušno nadahnuće da, u vremenu velikih izazova pred kojima se nalazi čovečanstvo i Srbija, složno i zajednički radimo, snažeći najveće ljudske vrednosti mira, praštanja i tolerancije, gradeći mostove međusobnog poverenja i razumevanja, kako bi zajednički doprineli opštem napretku.

Čestitajući Vam Uskrs i želeći zdravlje, radost i svako dobro, posebno želim da istaknem da ćete u Republici Srbiji i njenim državnim organima, uvek imati postojanog partnera i sagovornika u rešavanju svih pitanja kako bismo svi zajednički doprineli napretku naše države.

- Srećan Uskrs! - navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (78)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024