OKO 73 odsto ispitanika smatra da je potrebno vratiti vojni rok zbog discipline mladih i tradicije, pokazuje istraživanje „Stavovi građana o bezbednosti“, čije je rezultatepredstavio Beogradski centar za bezbednosnu politiku.

Matori Kesa

24.11.2020. 20:06

Opet propagandna masina radi - KAKVO poverenje vojska ima - Laz - ko nema posla sa vojskom mozda je u zabludi a ko ima kontakte ili je pri i u vojsci reci ce vam da je vojska totalno u autu !

Bocan

25.11.2020. 07:45

Mislim da je naj bitnije za služenje vojnog roka, oslobađanje od predrasuda, nametnutih u dosovo izdajnički vreme. Posle odsluženja, nema velikog straha od odbrane zemlje. Upoznaje se timski rad i poverenje u saborce. Dobijaju se prijatelji za ceo život. Samo je važno da nema izživljavanja

Boki

30.11.2020. 12:23

Nikada mi nece biti jasni ovi sto su protiv vojnog roka/obuke. Zasto je toliko tesko shvatiti da u slucaju ratnog stanja posle prvog ima i drugi i treci poziv! Drugim rijecima niko nece biti postedjen ukoliko do toga dodje ostaje jos samo pitanje jel’ zele da budu glineni golubovi ili da daju sebi sansu za prezivljavanje. Shvatite da vojni rok sluzite prije svega zbog sebe, zarad vase osposobljenosti u slucaju da vam zatreba.