INFEKTOLOG PREPORUČUJE: Ko je preležao koronu, da se vakciniše protiv sezonskog gripa

Tanjug

20. 10. 2020. u 15:44

OSOBE koje su preležale Kovid-19 trebalo bi da se vakcinišu protiv sezonskog gripa bar četiri nedelje otkako su im prošli svi simptomi, kaže infektolog i član Kriznog štaba Mijomir Pelemiš.

ИНФЕКТОЛОГ ПРЕПОРУЧУЈЕ: Ко је прележао корону, да се вакцинише против сезонског грипа

Dr Mijomir Pelemiš / Foto Tanjug

"Apsolutno bih preporucio svima koji su preležali koronu da se vakcinišu protiv sezonskog gripa. Naravno, prethodno bi trebalo da odu na pregled kod infektologa zbog mogućih posledica od preležanog korona virusa", rekao je Pelemiš za Telegraf.rs.

Naglasio je da vakcinu protiv gripa mogu da prime samo zdravi ljudi, koji u trenutku vakcinisanja nemaju nikakvu respiratornu infekciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...