STRPAO ŽENU U KOMODU I PREKRIO DUŠECIMA! Carinici otkrili neverovatan slučaj krijumčarenja na Gradini (FOTO)

Novosti onlajn

24. 08. 2020. u 18:10

CARINICI su se 24. avgusta 2020. godine na prelazu Gradina suočili sa još jednim neobičnim pokušajem ilegalnog prelaska državne granice, kada su 31-godišnju Marokanku pronašli u namenski napravljenom ''bunkeru'' za krijumčarenje.

СТРПАО ЖЕНУ У КОМОДУ И ПРЕКРИО ДУШЕЦИМА! Цариници открили невероватан случај кријумчарења на Градини (ФОТО)

Foto: Uprava Carina

Slučaj je otkriven na ulaznoj strani prelaza Gradina oko 08:45 časova, kada je na red za redovnu kontrolu pristigao kombi švedskih registarskih oznaka.

Kombijem je upravljao 73-godišnji švedski državljanin marokanskog porekla koji je carinicima rekao da nema ništa da prijavi za kontrolu.

Foto: Uprava Carina

Carinici su se u saradnji sa graničnom policijom ipak odlučili za detaljan pregled, što se ubrzo pokazalo kao dobra odluka.

U improvizovanoj komodi koju je pomenuti putnik prevozio u teretnom delu kombija, otkrivena je 31-godišnja Marokanka koja je tu bila sakrivena.

Foto: Uprava Carina

Da bi to uopšte bilo moguće, fioke komode su namerno skraćene, kako bi se napravio neophodan prostor, a potom pokrivena i dušecima.

Sakrivena osoba je kod sebe imala pasoš Maroka, a u razgovoru sa putnicima, carinici su saznali da je reč o bračnom paru čija je namera bila da prođu kroz Srbiju na putu do Švedske.

Foto: Uprava Carina

Naime, muškarac je izjavio da je pokušao da prokrijumčari suprugu, jer nije imala vizu koja joj je potrebna za ulazak u Srbiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)