VEČERAS SE OČEKUJU VELIKE GUŽVE: Evo kakvo je trenutno stanje u Srbiji na graničnim prelazima

Tanjug

03. 03. 2024. u 07:09

VOZAČE očekuju dobri, gotovo idealni dnevni uslovi za vožnju, bez kiše, opasnosti od poledice i mokrih kolovoza, a vožnju će tokom prepodneva dodatno olakšati i manji broj vozila, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

ВЕЧЕРАС СЕ ОЧЕКУЈУ ВЕЛИКЕ ГУЖВЕ: Ево какво је тренутно стање у Србији на граничним прелазима

Foto: J.S.

Intenzitet saobraćaja će se tokom popodneva, a posebno u večernjim satima osetno pojačati, kada vožnja postaje teža i napornija, a na prilazima većih gradova i sproja, pa se savetuje vozačima da krenu malo ranije i izbegnu zastoje i kolone koje su karakteristični na kraju svakog vikenda.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, teretna vozila čekaju sedam sati, a na prelazu Šid, takođe na izlazu iz zemlje, 60 minuta.

BONUS VIDEO: Pećina u Mošorinu, u kojoj već deceniju živi porodica Čuturilov

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!