"NE POSTOJE PARE KOJE OVO MOGU DA PLATE": Otac i sin se videli posle 7 godina, njihov emotivni susret nikog nije ostavio ravnodušnim (VIDEO)

Novosti online

30. 12. 2023. u 11:23

O NEKIM susretima godinama sanjamo i maštamo, a kada se oni konačno dese, uglavnom budu za pamćenje. Tako će svoj susret sa sinom nakon više od sedam godina, jedan otac iz Srbije sigurno pamtiti do kraja života.

НЕ ПОСТОЈЕ ПАРЕ КОЈЕ ОВО МОГУ ДА ПЛАТЕ: Отац и син се видели после 7 година, њихов емотивни сусрет никог није оставио равнодушним (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok

Snimak emotivnog susreta oca i sina nakon sedam i po godina sinovljevog odsustva van Srbije koji se pojavio na društvenoj mreži "Tik Tok", na profilu jednog Andrije, prikupio je više od pola miliona pregleda i sigurni smo, pola miliona ljudi i rasplakao.

Momak se posle toliko vremena vratio u Srbiju iz Amerike, a kako se pretpostavlja, zagrljaj se desio na jugu Srbije - u Prokuplju.

"Iznenađenje" stoji u opisu videa.

Kako se može videti na snimku, otac se najpre vozio u automobilu sa ženom, a onda su sasvim slučajno naišli na mladića koji je stopirao pored puta. Ne očekujući svog sina - kada je čovek shvatio o kome se radi, šokirano je samo rekao ženi vozaču "stani, došao je, stani".

Tada je brzo izašao iz auta, dotrčao do sina i iz grlio ga što je jače i duže mogao.

"Srce se stegnu"

Zagrljaj oca i sina definitivno nije bio samo emotivan za njih dvojicu, već i za sve korisnike pomenute društvene mreže.

"Srce se stegnu, uff", "Rasplakali ste me" "Eksplodiraće mi srce" Ovo je nešto najlepše kad se dete vrati iz tuđine a roditelj čezne svakih danom dok ne dođemo", "Ne postoje pare koje ovo mogu da plate, vreme odvojeno od najbližih ne može da se plati", "I kamen bi zaplakao", bili su samo neki od komentara ispod videa.

(Blic)

BONUS VIDEO: U CARSTVU BAMBUSA I ŠARGAREPE: Beba panda iz moskovskog ZOO vrta dobila novi smeštaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!