METEOROLOG Nedeljko Todorović kaže da nas do utorka, 10. januara, očekuje toplo vreme sa najvišim dnevnim temperaturama iznad deset stepeni, a od 11. do 20. januara biće malo hladnije.

Siniša

05.01.2023. 07:44

Mislim ipak da je ovo malo optimisticno.Ja imam 48 godina i nikad se nesjecam da je 5 zima zaredom bilo sa vrlo malo ili nikako snijega,kao zadnjih 5 zima.To se bas osjeca na ovim podrucijima balkana.Ocigledno je da se nesto cudno dogadja,da li je zatopljenje na globalnom nivou ili nesto drugo ko zna.Amerikase davi u snijegu a kod nas ni pahulje.Ipak mislim da se nesto debelo poremetilo.

Nele

05.01.2023. 08:39

Neverovatno kakvo lupetaju svi odreda daju prognozu za naredno leto a neznaju kako ce biti za narednih petnaestak dana, potpuno opravdana tvrdnja je da nanose najvecu stetu pre svega poljoprivredi toliko promasaja pogotovo kad su padavine u pitanju , kao da rade za neku diverzansku sluzbu koja namenski unistava poljoprivredu ove zemlje ...sto nije nemoguce dal treba ukinuti ovu skuzbu dokonih kao u Bugarskoj treba razmisliti