ODLUKA o sudbini N. Ž. (17), M. M. (18) i I. K.(17), učenika trećeg razreda Tehničke škole u Trsteniku, koji su u učionici maltretirali profesorku engleskog jezika M. S.(44), Nastavničko veće trebalo bi da donese sutra, potvrđeno je "Novostima".

Komentari (19)

Kum Žoržo

20.11.2022. 08:06

Treba roditelje kazniti...nisu deca kriva što iz kuće nisu poneli vaspitanje...obavezno objaviti imena i prezimena roditelja i novčano kazniti.

Miki

20.11.2022. 08:15

Umesto da se odmah izbace iz škole i zabrani školovanje na 5 godina a roditelji kazne, slučaj će se danima provlaičiti kroz forume, novine i partijske organizacije dok konačno ne izbledi. Jadno!

hahaha

20.11.2022. 08:25

Taj kec iz vladanja će mnogo da ih potrese. Svi su trebali da lete iz škole sa godinom zabrane upisa bilo gde. Samo drakonske kazne za ovakve, ako već nema domaćeg vaspitanja.

Nastavnik

20.11.2022. 09:07

Prevelika sloboda učenicima i podređen položaj nastavnika u školama, doveo je do toga da deca postanu bahata i bezobrazna. Treba da se vrate oštrije kazne, ovako nešto zaslužuje samo isključenje bez mogućnosti upisa u drugu školu! Dok se zakoni ne promene i ne vrati dostojanstvo prosvetnom radniku, treba štrajkovati!

Nastavnik

20.11.2022. 09:10

Treba sva trojica da snose istu odgovornost, jednako su učestvovali. To što je jedan izvukao, ne znači da je i ideja bila njegova. Sva trojica treba da budu isključeni!

Zeljko

20.11.2022. 09:14

Moje dete ide u školu u Nemackoj,ima 14 god.Kada je neko nemiran na času,profesor ga istera iz učionice,I taj mora u hodniku da drži kvaku od vrata u spuštenim položaju do kraja časa.

sasa

20.11.2022. 09:15

ovo sto se dogadja posle tog incidenta koji je, u stvari nasilnicko ponasanje sa elementima nanosenje teskih telesnih povreda sa predumisljajem, je sako pokazatelj gde se mi kao drustvo nalazimo. umesto da se ucenici MOMENTALNO odstrane iz skole dok se ceo proces ne zavrsi a posle i odgovarajuce kazne.tu mora da radi i pravosudje.neka se svi koji su po sluzbenoj duznosti zapitaju kakvu ce poruku poslati srbiji koja nestrpljivo prati sta se dogadja. ovi nasilnici - djaci su daleko odmakli u svojoj siledzijskoj karijeri.takodje se prepoznaju i elementi kukavicluka jer je meta bila jedna slaba zena. i sve to je jos i snimano da bi se dokumentovalo "herojstvo" nasilnika-kukavica. verovatno su u skoli imali i nekog nastavnika fizickog od dva metra i trenera borilackih vestina da na njemu pokazu to sto su uradili toj nejakoj zeni. Sramota. i sreca tih "junaka" je sto ce sa tim kriminalnim cinom da se pozabavi neki kvazi-psiholog-sociolog koje ce da proba da preko tog nesretnog nasilnog dogadjaja opravda bacen novac za svoje skolovanje i pronadje neko opravdanje.Autoritet mora da se postuje.MORA i da se cuva svim sredstvima.

Draga

20.11.2022. 10:11

Grozno. Sve ih treba izbaciti i zabraniti upis u bilo koju srednju školu. Nije mi jasno zašto i vi i svi drugi i dalje puštate taj snimak. Zar se to ne može stopirati, ne pomažete joj ništa.

Stefan Jaksic

20.11.2022. 10:28

A sta cemo sa neovlascenim snimanjem i distribucijom neprimerenog sadrzaja? Za to mogu da dobiju mnogo veću i potrebniju kaznu jer su izvršili internet nasilje Skole ne mogu da zabrane telefone, ali mogu da koriste blokatore signala i onda je tel samo tel,nema lajva, a tel se, u ovakvom slucaju, zadrzava do resenja postupka.

boki

20.11.2022. 14:00

Ucenici osete veliku slobodu sve im je dixvoljeno kyci i u skoli.Sve vise na ulici remete red.Isterati iz skole neka ga skoluje roditrlj u privatnoj skoli Nije pr i slucaj svske sedmice incident drzava cuti i tolerise

Rade

20.11.2022. 15:59

Odmah iskliuciti iz skole ,roditelji novcano kaznoti srednja skola nije obavezna zabraniti u drzavnu skolu Ako hoce nek idu u privatnu skolu pa tamo nek divljaju .